Den mörka ängeln

Den mörka ängeln - Mari Jungstedt | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mari Jungstedt
DIMENSIONERA
10,77 MB
FILNAMN
Den mörka ängeln.pdf
ISBN
7607450694709

BESKRIVNING

”Den mörka ängeln” är den sjätte delen i Mari Jungstedts succéserie om mord i den gotländska idyllen, med kriminalkommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson i täten för utredningarna.Vårvindarna sveper över Gotland då den nya kongresshallen i Visby äntligen ska invigas. Öns alla höjdare är bjudna och festfixaren Viktor Algård genomför ett perfekt arrangemang. Men i skuggorna gömmer sig en mördare, och morgonen efter den storslagna festen påträffas Algård död. Kort därpå förstörs tre sommarstugor i en våldsam brand intill ett raukområde på södra ön. Kommissarie Anders Knutas letar efter kopplingarAnders Knutas ställs inför ett mörkt drama som kommer att tvinga honom att konfronteras med egna problem medan tv-reportern Johan Berg tar hjälp av flickvännen Emma Winarve för att söka sanningen.

Visa hela texten Passar bra ihop + De som köpt den här boken har ofta också köpt Den dubbla tystnaden av Mari Jungstedt (pocket). Köp båda 2 för 110 kr ... Den mörka ängeln Mari Jungstedt Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar.

Invigningen av Visbys nya kongresshall får ett dödligt slut när arkitekten, Viktor Algard, hittas död. Obduktionen visar att han blev förgiftad.

RELATERADE BÖKOR