Vad f-n får jag äta? : rakt på sak om mat, vikt och hälsa

Vad f-n får jag äta? : rakt på sak om mat, vikt och hälsa - Mark Hyman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mark Hyman
DIMENSIONERA
3,71 MB
FILNAMN
Vad f-n får jag äta? : rakt på sak om mat, vikt och hälsa.pdf
ISBN
7346371750570

BESKRIVNING

Vad får man äta egentligen? Även de mest hälsomedvetna bland oss kan ha svårt att veta vad vi ska köpa i matbutiken för att tappa vikt, hålla oss i form och förbättra vår hälsa. Och vem kan klandra oss? Det vimlar av motstridiga kostråd. Den amerikanska läkaren och bästsäljande författaren Mark Hyman har svaren vi väntat på. I Vad f-n får jag äta? slår han hål på de mest utbredda myterna om kost och näring och visar att bra mat kan vara den bästa medicinen. Han går igenom den senaste forskningen och reder ut vilka livsmedelsgrupper som är verkligt näringsrika och varnar för den mat som hotar vår hälsa och miljö. Den här boken är för alla oss som drömmer om att uppnå ett livslångt välbefinnande - och en frisk planet.

Dopamin produceras från aminosyrorna tyrosin och fenylalanin, vilka båda kan få från proteinrika livsmedel. Att du lär dig mer om vad som är bra och näringsrik mat kan hjälpa dig att äta nyttigt. Träna regelbundet.

Boken har 1 läsarrecension. Köp 'Vad f-n får jag äta? : rakt på sak om mat, vikt och hälsa' nu. I den här boken går läkaren Mark Hyman igenom den senaste forskningen och reder ut vilka I Vad f-n får jag äta? slår han hål på de mest utbredda myterna om kost och näring och visar att bra mat kan vara den bästa medicinen.

RELATERADE BÖKOR