Vad f-n får jag äta? : rakt på sak om mat, vikt och hälsa

Vad f-n får jag äta? : rakt på sak om mat, vikt och hälsa - Mark Hyman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mark Hyman
DIMENSIONERA
11,67 MB
FILNAMN
Vad f-n får jag äta? : rakt på sak om mat, vikt och hälsa.pdf
ISBN
9032553494140

BESKRIVNING

Vad får man äta egentligen? Även de mest hälsomedvetna bland oss kan ha svårt att veta vad vi ska köpa i matbutiken för att tappa vikt, hålla oss i form och förbättra vår hälsa. Och vem kan klandra oss? Det vimlar av motstridiga kostråd. Den amerikanska läkaren och bästsäljande författaren Mark Hyman har svaren vi väntat på. I Vad f-n får jag äta? slår han hål på de mest utbredda myterna om kost och näring och visar att bra mat kan vara den bästa medicinen. Han går igenom den senaste forskningen och reder ut vilka livsmedelsgrupper som är verkligt näringsrika och varnar för den mat som hotar vår hälsa och miljö. Den här boken är för alla oss som drömmer om att uppnå ett livslångt välbefinnande - och en frisk planet.

Välkommen till vår blogg! Här hittar du artiklar och nyttig information om omega-3, vitaminer och mineraler, hälsosam kost och mycket mer. Har du frågor eller tips på vad du kan tänka dig att läsa mer om, är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 020- 47 47 48 eller på mail: [email protected] Vad svarar man en fet som klagar på sin vikt? Ons 6 jan 2016 09:47 Läst 11422 gånger Totalt 123 svar Läst 11422 gånger Totalt 123 svar Om du vill gå ner i vikt bör du starta genom att undvika socker och stärkelse (som bröd).

Med mer än 25 års akademisk erfarenhet och egna engagemang i vård, vårdutbildning och forskning reder författarna ut de vårdvetenskapliga begreppen inom området hälsa och ... Kosten är en av de största faktorerna när det gäller njurarnas hälsa. Lyckligtvis kan viss mat förbättra njurarnas hälsa på ett naturligt sätt.

RELATERADE BÖKOR