De små tingens gud

De små tingens gud - Arundhati Roy | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Arundhati Roy
DIMENSIONERA
9,99 MB
FILNAMN
De små tingens gud.pdf
ISBN
6893885045062

BESKRIVNING

De små tingens gud blev snabbt en modern klassiker som lästs och älskats över hela världen. Genom de sjuåriga tvillingarna Rahel och Estha kanaliseras södra Indiens historia där släktbråk, kastsystem och politik har byggt murar kring kärleken. Men i bakgrunden finns De små tingens gud närvarande och skänker stunder av gränslös njutning och närhet.En mäktig släktkrönika såväl som en drabbande kärlekshistoria och ett skakande politiskt drama som bör läsas och läsas om.September 2017 släpps Arundhati Roys nya roman Den yttersta lyckans ministerium på svenska.

De små tingens gud är hennes första roman och den blev omedelbart en världssuccé och har bl.a. belönats med engelska Bookerpriset 1997.

Efter sitt pyramidala genombrott med romanen "De små tingens gud" har den indiska författarinnan Arundhati Roy mest ägnat sig åt politiska skriverier. Hennes kritik av de storskaliga dammbyggena i Indien, vilka fördrivit kanske 50 miljoner människor och sprängt sönder Indiens äldsta, förhinduiska kulturer, publicerades för två år sedan på svensk... De små tingens gud utkom 1997, blev älskad, omtalad och vann det prestigefulla Bookerpriset.

RELATERADE BÖKOR