Veronika bestämmer sig för att dö

Veronika bestämmer sig för att dö - Paulo Coelho | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paulo Coelho
DIMENSIONERA
4,64 MB
FILNAMN
Veronika bestämmer sig för att dö.pdf
ISBN
9719561684419

BESKRIVNING

Veronika är ung och vacker, har vänner och beundrare att gå ut med, fast jobb och en familj som tycker om henne, men det är ändå något som fattas i hennes liv. Morgonen den 11 november 1997 bestämmer hon sig därför för att dö. Hon tar en överdos sömntabletter bara för att lite senare vakna upp på närmaste sjukhus. Där berättar man för henne att även om hon lever, så är hennes hjärta skadat och hon har bara några få dagar kvar att leva Berättelsen följer Veronika genom dessa intensiva dagar medan hennes erfarenheter får henne att stilla undra vad galenskap egentligen är. Hon inser nämligen att varje ögonblick vi lever är resultatet av ett medvetet val mellan liv och död.

Hon är vacker, framgångsrik och en lysande framtid väntar. Men trots det bestämmer sig Veronika för att dö.

"I Veronika bestämmer sig för att dö berättar jag en historia om människor som av en eller annan anledning avviker från normalitetens väg och följer sin... Veronika är 24 år och bestämmer sig en dag för att dö. Hon har ingen direkt anledning, men känner ändå att hennes tid på jorden har kommit till sitt slut.

RELATERADE BÖKOR