Muminpappans memoarer

Muminpappans memoarer - Tove Jansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tove Jansson
DIMENSIONERA
8,57 MB
FILNAMN
Muminpappans memoarer.pdf
ISBN
5036150357420

BESKRIVNING

När Muminpappan råkar ut för en kraftig förkylning övertalar Muminmamman honom att börja skrivprojektet om sin stormiga ungdom. I memoarerna minns pappans barndom som hittebarn, men också det första mötet med Mumintrollets mamma. Han skriver om spännande resor och väldiga fester. Vi får träffa joxaren, råddjuret och många fler. Kanhända skarvar han en smula, men det gör ju bara historien bättre…Muminpappans memoarer är den tredje boken i serien om Mumintrollen, först utgiven 1968. Det är en omarbetad version av den 1950 utkomna Muminpappans Bravader skrivna av Honom Själv.

Han bestämmer sig för att skriva ner sina minnen så att de ska finnas kvar till eftervärlden. P Muminpappans memoarer var det Muminbok jag på förhand såg minst fram emot och det var kanske inte heller den bästa av böckerna.

Det var oerhört roligt att få en bakgrund till Snusmumriken och Sniff och få lära känna deras fäder. Muminpappans memoarer är den tredje boken i serien om Mumintrollen, först utgiven 1968. Det är en omarbetad version av den 1950 utkomna Muminpappans Bravader skrivna av Honom Själv.

RELATERADE BÖKOR