Det bästa som har hänt mig

Det bästa som har hänt mig - Johanna Schreiber | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johanna Schreiber
DIMENSIONERA
5,80 MB
FILNAMN
Det bästa som har hänt mig.pdf
ISBN
2989095557813

BESKRIVNING

Att få barn – det är ändå meningen med livet. Eller? För Ermina, Freddie och Sigrid har vägen till graviditetstestets plus sett helt olika ut. Men nu sitter de där. Med skrikande bebisar, läckande bröst och en partner som inte förstår. Alla tre frågar de sig samma sak: Är det så här det ska kännas?När mammagruppen inte levererar annat än lögner om ljuv sömn och tacksamhet, springer Ermina av en slump på Freddie och Sigrid och de bildar en egen grupp. Trots sina olikheter svetsas de samman i en vänskap som hjälper dem att hantera förlossningsdepression, kamp mot gravidkilon och en jämställdhetsfixerad men frånvarande sambo. Tillsammans inser de att inget någonsin är som man tror och att även mammor måste få byta latten mot champagne ibland.

lördag 30 maj 2020 Dagens namn: Vera ... Ja, det är möjligt att man blir lite starkare. Att bli mamma kan också ta bort lite press och stress.

Det känns heeeeelt fantastiskt och helt underbart! Att bli mamma var helt klart det bästa som någonsin hänt mig. Jag hittade sidor hos mig själv som inte bara förvånade mig utan även alla runt omkring mig. Du är så fin, du är det bästa som har hänt, det bästa för mig.

RELATERADE BÖKOR