The Big Boss : så tog Stefan Persson H&M ut i världen och blev Sveriges rikaste person

The Big Boss : så tog Stefan Persson H&M ut i världen och blev Sveriges rikaste person - Erik Palm, Jonas Alsgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erik Palm, Jonas Alsgren
DIMENSIONERA
8,12 MB
FILNAMN
The Big Boss : så tog Stefan Persson H&M ut i världen och blev Sveriges rikaste person.pdf
ISBN
9415056104363

BESKRIVNING

Stefan Persson är en av världens rikaste människor. Han har satt sin prägel på hela modeindustrin. Han kan påverka politiska beslut. Han styr ännu företaget bakom kulisserna. Och han vill fortsätta vara hemlig.Många har frågat sig hur ett företag från lilla Västerås kunde bli ett fenomen i hela modevärlden. Så hur gick det till när H&M genom en gigantisk reklambudget och supermodeller, världsartister och stjärndesigners lyckades bli ett av världens starkaste varumärken och själva sinnebilden för fast fashion? Vilka var det som skapade succén?Som med varje framgångssaga så finns också kritiska röster. Det handlar om anklagelser om sexistisk reklam och utnyttjande av unga underbetalda sömmerskor. Det handlar om en företagskultur som i vissa avseenden anklagats för att vara rent sekteristisk. Det handlar om en ägarfamilj som prioriterar höga vinstutdelningar till aktieägarna.Mannen som gång på gång övertrumfar kritikerna heter Stefan Persson. Han som med viss tvekan axlade ledarrollen. Med unika vittnesmål från anställda och interna dokument får vi här en tydligare bild av hur det gick till när han skapade ett av Sveriges största företag genom tiderna och hur han ska ta H&M in i framtiden.

Han kan påverka politiska beslut. The Big Boss : så tog Stefan Persson H&M ut i världen och blev Sveriges rikaste person Erik Palm, Jonas Alsgren (Indbundet) Tip en ven 178 kr Antal . Køb.

Finns i lager. Köp The Big Boss : så tog Stefan Persson H&M ut i världen och blev Sveriges rikaste person av Erik Palm, Jonas Alsgren på Bokus.com.

RELATERADE BÖKOR