I backspegeln : mitt liv med Scania, Volkswagen och Wallenberg

I backspegeln : mitt liv med Scania, Volkswagen och Wallenberg - Leif Östling | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Leif Östling
DIMENSIONERA
10,18 MB
FILNAMN
I backspegeln : mitt liv med Scania, Volkswagen och Wallenberg.pdf
ISBN
6101272563826

BESKRIVNING

"Otaliga gånger har nyfikna själar ställt mig frågan om hur jag blivit den jag är. Vad är det som har drivit mig? Hur har jag tagit mig dit jag kommit? Mitt svar har varit: livet utvecklar sig, oförutsägbart och mångtydigt. Livet faktiskt bara blir; det finns ingen snitslad bana. Det är ett svar som sällan tillfredsställer, så den här boken måste till."   Under nästan fyra decennier var Leif Östling verksam på buss- och lastbilsföretaget Scania. Mot bakgrund av såväl historiskt monumentala skiften som tekniska språng och konjunkturers svallvågor, utvecklades den person som för många idag är välkänd för sitt framgångsrika ledarskap och sina starka åsikter.   Däremot är det få som känner till bakgrunden till de stora framgångarna, filosofin bakom företagandet och relationen till den långvarige ägaren Wallenberg. I boken skildrar han öppenhjärtigt bland annat maktspelet och motsättningarna inom Wallenbergsfären när Volvo försökte ta över Scania, Volkswagens långvariga relation till företaget, och hur allt ställdes på sin spets, gång efter annan.   Boken är lika mycket en biografi som det är en berättelse om förhållandena i svenskt näringslivs innersta kärna; om affärer, makt, spel och ansvar. Men det är också en skildring om hur medmänsklighet och värderingar alltid vinner i längden. Leif Östling berör också tiden som ordförande i Svenskt Näringsliv och utvecklar resonemanget kring uttrycket Vad fan får jag för pengarna? .    

| Adlibris Allt om författaren Leif Östling. Populära böcker av Leif Östling är I backspegeln : mitt liv med Scania, Volkswagen och Wallenberg och I backspegeln - Min tid i Scania, Volkswagen och Wallenbergsfären. Däremot är det få som känner till bakgrunden till de stora framgångarna, filosofin bakom företagandet och relationen till den långvarige ägaren Wallenberg.

Köp I backspegeln - min tid i Scania, Volkswagen och Wallenbergsfären av Leif Östling på Bokus.com. Pris: 79 kr. pocket, 2020.

RELATERADE BÖKOR