United States of Cakes : bakverk och sötsaker från den amerikanska västkusten

United States of Cakes : bakverk och sötsaker från den amerikanska västkusten - Roy Fares | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Roy Fares
DIMENSIONERA
7,68 MB
FILNAMN
United States of Cakes : bakverk och sötsaker från den amerikanska västkusten.pdf
ISBN
3171774366957

BESKRIVNING

Mästerkonditorn Roy Fares drar till Los Angeles för att utforska de amerikanska bakverken. Och här är han verkligen i sitt rätta element, för i änglarnas stad tar man ut svängarna rejält när det kommer till bakning.Inför den här boken ville Roy fördjupa sina kunskaper om amerikanska sötsaker och besökte i LA flera världskända bagerier är man delar hans djupa passion för söta saker. Några av deras bästa recept finns med i boken, men givetvis med en Roy-twist!Boken innehåller 55 recept och är indelad i fem kapitel: Mjuka kakor, Cookies och konfektyr, Tårtor, cheesecakes och pajer, Cupcakes och Cake pops och slutligen Sweet breakfast. Här varvas klassiska amerikanska bakverk med nya och överraskande recept. En del kakor är härligt rustika medan andra är ogenerat frossiga i allt vad som finns i sockerväg. Snickers cheesecake, Frozen Peanutbutter cream pie, Capuccino cupcakes, Chocolate waffles, Fudge brownies eller Banana nutbread är bara några exempel på allt det härliga som väntar på att bli bakat. Risk för Super Duper Sugar Overload? Självklart!Det här är ingen vanlig bok med de bästa amerikanska kakrecepten. För lika mycket som man kan njuta av receptens dofter och smaker kan man njuta av det stora och snygga bildmaterialet. Med Roy som ciceron åker vi till olika delar av jättestaden LA och bjuds på bilder som ger en skön känsla av att faktiskt vara där själv.

Snickers c... United States of Cakes : bakverk och sötsaker från den amerikanska västkusten: Amazon.es: Roy Fares, Wolfgang Kleinschmidt: Libros en idiomas extranjeros United States of Cakes: bakverk och sötsaker från den amerikanska västkusten (Häftad, 2015) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ditt inköp nu! Roy Fares Mästerkonditorn Roy Fares drar till Los Angeles för att utforska de amerikanska bakverken. Och här är han verkligen i sitt rätta element, för i änglarnas stad tar man ut svängarna rejält när det kommer till bakning.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Start by marking "United States of Cakes: bakverk och sötsaker från den amerikanska västkusten" as Want to Read: Mästerkonditorn Roy Fares drar till Los Angeles för att utforska de amerikanska bakverken.

RELATERADE BÖKOR