Övningsbok i beskattning

Övningsbok i beskattning - Leif Edvardsson, Asbjörn Eriksson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Leif Edvardsson, Asbjörn Eriksson
DIMENSIONERA
6,45 MB
FILNAMN
Övningsbok i beskattning.pdf
ISBN
4775285001072

BESKRIVNING

Avsikten med denna bok är att den skall vara ett naturligt komplement till litteraturen inom skatteområdet för den som i olika utbildningssammanhang vill sätta sig in i skattesystemets praktiska funktionssätt.Boken är i första hand skriven för universitetens grundkurser i beskattningsrätt och skatterätt. Den är dock användbar även i andra utbildningssammanhang, t.ex. vid gymnasier, kommunal vuxenutbildning och för internutbildning inom banker, försäkringsbolag samt redovisnings- och revisionsbyråer. Boken kan också med fördel användas vid självstudier i ämnet. Kommenterade lösningar till övningsuppgifterna (med lagrumshänvisningar) finns i en separat bok.Trettiofemte upplagan

Köp boken Övningsbok i beskattning : beskattningen 2020 av Leif Edvardsson, Asbjörn Eriksson (ISBN: 9789144135977) hos BookOutlet.se Lösningar till övningsbok i beskattning: beskattningen 2018 (Häftad, 2018) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 1 butiker SPARA på ditt inköp nu! Söker du efter "Lösningar till övningsbok i beskattning : 2006/2007 års taxering" av Asbjörn Eriksson? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Praktisk beskattningsrätt är en grundläggande lärobok i beskatt­nings­rätt med tyngdpunkten lagd på företagsbeskattning och beskattning av kapitalinkomster.

Skickas inom 2-4 vardagar. Köp boken Övningsbok i beskattning : beskattningen 2020 av Leif Edvardsson, Asbjörn Eriksson (ISBN 9789144135977) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR