Lär dig mer på kortare tid

Lär dig mer på kortare tid - Anna Tebelius Bodin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Tebelius Bodin
DIMENSIONERA
12,70 MB
FILNAMN
Lär dig mer på kortare tid.pdf
ISBN
6356025168778

BESKRIVNING

En liten inspirerande bok som kortfattat, enkelt och tydligt presenterar lässtrategier, planeringsverktyg, enkla anteckningstips, en textmall och hur man behåller den viktiga förmågan att tänka under stress. Det är konkret och lätt att börja använda direkt. Varje kapitel betonar vikten av att tänka för att kunna minnas. Boken rekommenderas såväl till tonåringar som till vuxna, som vill lära sig mer på kortare tid. 45 sidor.

Där tar jag upp: - hur vi bearbetar information annorlunda i främre respektive bakre regioner i hjärnan - varför vi bara minns det ... Lär dig dina multiplikationstabeller på ett interaktivt sätt med gratis multiplikationsspel för 2a, 3e, 4e och 5e klass. Att kunna spela när du lär dig multiplikationstabellerna gör det än mer roligt att lära sig.

Vi har även fortsättningskurser i aktiekunskap. Har du bara intresse och lite tid kan du både på kort och lång sikt få kapitalet att växa.

RELATERADE BÖKOR