Inte helt Miss Lyckad

Inte helt Miss Lyckad - Veronica Linarfve | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Veronica Linarfve
DIMENSIONERA
7,81 MB
FILNAMN
Inte helt Miss Lyckad.pdf
ISBN
6850865839471

BESKRIVNING

Äntligen verkar lyckan infinna sig i Louises liv! Men säg den lycka som varar längre än en blinkning. När hennes älskade Johan får ett erbjudande om utlandstjänst från Världens Läkare och kollegorna på resemagasinet Away börjar smussla bakom Louises rygg står hon plötsligt inför helt nya utmaningar. Till råga på allt har hennes tio år yngre syster Kajsa, som håller på att utbilda sig till livscoach, bestämt sig för att flytta in i villan i Åkersberga. Louise blir hennes första och högst ofrivilliga klient.   Inte helt Miss Lyckad är andra delen om Louise Locke.   VERONICA LINARFVE bor med man och två barn i Åkersberga. Hon är utbildad beteendevetare och journalist och driver idag en redaktionell kommunikationsbyrå. Veronica arbetade under flera år som chefredaktör på ett resemagasin och författardebuterade 2018 med I huvudet på Miss Lyckad. "Linarfve har hittat en skön berättarstil, ett enkelt språk och byggt upp en trevlig huvudperson att följa. Bestående från denna läsning är definitivt den mycket tänkvärda meningen: Det är skillnad på att lyckas och att känna sig lycklig. Tänkvärt, amusant och ärligt." Mariestads-Tidningen   "Humoristisk Bridget Jones i svensk tappning." Sofia Ymén

Hon är utbildad beteendevetare och journalist och driver idag en redaktionell kommunikationsbyrå. Veronica arbetade under flera år som chefredaktör på ett resemagasin och författardebuterade 2018 med I huvudet på Miss Lyckad. Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes fraktkostnad.

Hon är utbildad beteendevetare och journalist och driver idag en redaktionell kommunikationsbyrå. Inte helt Miss Lyckad är andra delen om Louise Locke, en Bridget Jones i svensk tappning. Fler böcker av Veronica Linarfve I huvudet på Miss Lyckad Veronica Linarfve Man försöker vara lyckad.

RELATERADE BÖKOR