Konsten att teckna anatomi : övningsbok

Konsten att teckna anatomi : övningsbok En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
9,71 MB
FILNAMN
Konsten att teckna anatomi : övningsbok.pdf
ISBN
9145937369527

BESKRIVNING

En övningsbok med steg för steg-anvisningar till hur du lyckas med anatomiska illustrationer.Den här boken gör det enkelt att öva eftersom du kan teckna direkt i den. Här får du lära dig att bygga upp motiven steg för steg, från det första pennstrecket till den sista avgörande detaljen. Med hjälp av de pedagogiska övningarna lär du dig att välja rätt material och lämplig teknik, göra rörelsestudier, skissa och till slut teckna efter levande modeller.

Den här boken gör det enkelt att träna på olika illustrationer eftersom du kan teckna direkt i den. Här får du lära dig att bygga upp motiven steg för steg, från det första pennstrecket till den sista avgörande detaljen. LitteraturMagazinet - Sveriges nya litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012.

Boken tar upp såväl grunder som hur olika naturmotiv tecknas. Här beskrivs hur du tecknar allt ifrån träd, blommor till olika sorters djur och även olika landskap.

RELATERADE BÖKOR