Eat, sleep, startup, repeat : att starta, driva och få ett bolag att växa

Eat, sleep, startup, repeat : att starta, driva och få ett bolag att växa - Caroline Lidman, Aleksandar Goga | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Caroline Lidman, Aleksandar Goga
DIMENSIONERA
11,28 MB
FILNAMN
Eat, sleep, startup, repeat : att starta, driva och få ett bolag att växa.pdf
ISBN
3740988338386

BESKRIVNING

Det här är en bok om hur man startar, driver och får ett framgångsrikt bolag att växa, skriven av två drivna entreprenörer som tror på att kunskap och erfarenhet är till för att delas.Läs merHär finns det du behöver veta när du startar ditt bolag, hur du skriver en affärsplan och vad som är viktigt när det gäller ekonomi, juridik och kapitalanskaffning. Lär dig arbeta med bolagets kultur och värderingar, och med marknadsföring, PR och försäljning när bolaget är igång. Du får lära dig att rekrytera rätt medarbetare, utöka ditt nätverk och välja personer till bolagets styrelse. Sist men inte minst får du veta hur du gör för att så småningom sälja ditt bolag och göra en "exit" på ett bra sätt.Här finns allt från framgångshistorier och misstag till checklistor och konkreta tips. Boken vänder sig till alla som planerar att någon gång starta ett bolag eller som redan är entreprenörer.Om författarnaCaroline Lidman har en bakgrund som både PR-entreprenör och författare. Hon har tidigare släppt böckerna Mediakåt och Fit & Framgångsrik. 2016 grundade hon PR-byrån Number10 tillsammans med Maria Fabricius.Aleksandar Goga är en av grundarna till tjänsteförmedlingsföretaget ServiceFinder som senare såldes till mediehuset Schibsted Media Group. Idag driver han bolaget ClickSys.se, samtidigt som han startar upp e-handelsbolaget Alexander Kay.

Köp boken Eat, sleep, startup, repeat : att starta, driva och få ett bolag att växa (ISBN 9789147129980) hos Adlibris. Fri frakt.

Foto: Press. En konkret handbok "Eat Sleep Startup Repeat" är en konkret handbok skriven av entreprenörer för entreprenörer, om hur man startar, driver och får ett framgångsrikt bolag att växa. Pris: 224 kr.

RELATERADE BÖKOR