Bokslutet från början : fakta- och övningsbok

Bokslutet från början : fakta- och övningsbok - Rolf Johansson, Christer Johansson, Niklas Sandell | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rolf Johansson, Christer Johansson, Niklas Sandell
DIMENSIONERA
9,20 MB
FILNAMN
Bokslutet från början : fakta- och övningsbok.pdf
ISBN
8571372779089

BESKRIVNING

Bokslutet från början är en kombinerad fakta- och övningsbok som är en direkt fortsättning på grundboken i bokföring, Bokföring från början. I denna bok fördjupas kunskaperna. Steg för steg behandlas de olika områden man måste behärska för att kunna upprätta ett fullständigt bokslut med årsredovisning i enlighet med årsredovisningslagens krav. För varje moment finns ett stort antal övningar.Läs merBokslutet från början är speciellt lämplig för praktiskt inriktade kurser på utbildningsföretag, Yh-utbildningar, Komvux, studieförbund och inom ramen för företagsintern utbildning. Tack vare det tydliga pedagogiska upplägget är den även utmärkt för självstudier.Målet är att läsarna ska lära sig göra bokslut och årsredovisning för ett mindre företag eller kunna assistera i detta arbete i en större rörelse.Beställ Bokslutet från början Lösningar, för separat facit med fullständiga lösningar.Om författarnaBokslutet från början har skrivits av Rolf Johansson, Christer Johansson och Niklas Sandell. Rolf och Christer har långvarig erfarenhet av redovisningsarbete och undervisning för yrkesverksamma vuxna. Niklas Sandell, som sedan upplaga 8 ansvarar för revideringen av boken, är verksam som lärare och forskare vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet. Niklas har tidigare varit verksam som Financial & Legal controller vid Aspiro, tidigare noterat på Stockholmsbörsen, och som utredare och revisor vid PwC.

I denna bok fördjupas kunskaperna. Steg för steg behandlas de olika områden man måste behärska för att kunna upprätta ett fullständigt bokslut med årsredovisning i enlighet med årsredovisningslagens krav. fakta- och övningsbok av Rolf Johansson, 1949- Christer Johansson Niklas Sandell ( Bok ) 2016, Svenska, För vuxna Ämne: Bokslut, Verksamhetsberättelser, Bokföring från början utgör tillsammans med Bokslutet från början ett heltäckande läromedelspaket i bokföring, årsbokslut och årsredovisning.

Steg för steg behandlas de olika områden man måste behärska för att kunna upprätta ett fullständigt bokslut med årsredovisning i enlighet med årsredovisningslagens krav. För varje moment finns ett ... Bokslutet från början är en kombinerad fakta- och övningsbok som är en direkt fortsättning på grundboken i bokföring, Bokföring från början.

RELATERADE BÖKOR