Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst

Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst - Fredrik Eklund, Bruce Littlefield | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fredrik Eklund, Bruce Littlefield
DIMENSIONERA
10,78 MB
FILNAMN
Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst.pdf
ISBN
5587437548683

BESKRIVNING

Fredrik Eklund har gjort sig ett namn som fastighetsmäklaren mega¬kändisarna vänder sig till när de vill spendera miljoner på en ny Manhattanbostad. Under sitt första år som mäklare sålde han fastigheter för 50 miljoner dollar och blev utsedd till Årets nykomling. Fredrik Eklund har med andra ord en gedigen kunskap om hur man säljer och tjänar stora pengar. Han har flitigt delat med sig av sina kunskaper på sociala medier, i tidningar och tv-program, bland annat genom realityserien Million Dollar Listing New York, som renderat honom fans i över 113 länder världen över.På ett humoristiskt, insiktsfullt och varmhjärtat sätt berättar Fredrik Eklund om hur han uppnått sina drömmar och hur DU kan göra detsamma. Boken ger råd om allt från träning och klädsel till hur du får dina kunder att verkligen gilla och lita på dig.Alldeles oavsett du har titeln försäljare eller inte är Sälj! en bok för dig. Den beskriver det som vi alla ägnar oss åt varenda dag. Från ett extra varmt leende för ett bättre bord på krogen, till att övertala femåringen att det är läggdags, eller att få partnern att vilja åka till just ditt drömresemål på semestern. Allt handlar om samma sak. Om du klarar att sälja dig själv, klarar du att sälja vad som helst! Fredrik Eklund, född i Stockholm 1977, kom till New York 2002 utan pengar, jobb och bostad. Genom sitt makalösa driv och framåtanda lyckades Fredrik efter en kurs i fastighetsmäkleri bli en toppsäljare redan det första året som mäklare. Han har vid det här laget sålt fastigheter för över två miljarder dollar. Och köparna är megastjärnor som Jennifer Lopez, Daniel Craig, Cameron Diaz med flera.År 2009 grundade Fredrik Eklund sitt eget företag i fastighetsmäklarbranschen, Eklund Stockholm New York AB, med kontor i Stockholm och London.

Mycket yngre folk har köpt den. Den funkar bra för unga i karriären och innehåller alltifrån hur man ska klä sig till hur man pitchar. Ljudbok Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst av Fredrik Eklund Ladda ned onl ...

Boken har 4 st läsarrecensioner. På LinkedIn delar han med sig av fem bästa tips för att bemästra konsten att sälja vad som helst till vem som helst. Det första du säljer är dig själv.

RELATERADE BÖKOR