Tidsmonopolet

Tidsmonopolet Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
9,57 MB
FILNAMN
Tidsmonopolet.pdf
ISBN
1774401213183

BESKRIVNING

Företag med tidsmonopol skapar sin egen marknad eller bryter mot alla gängse regler på en mogen marknad. Företag med tidsmonopol kan grunda sitt försprång på en unik produkt, tjänst eller kanal till kunden. Företag med tidsmonopol lämnar konkurrenterna långt bakom sig, och bygger hinder så att de inte hinner ifatt. Företag med tidsmonopol är snabbt växande företag, styrda av idéer, personer och strategier som är inriktade på tillväxt. Tidsmonopol handlar om något helt annat än traditionell affärslogik. Tidsmonopolet bygger på Thomas Ahrens erfarenheter som tillväxtkonsult. Boken igenom är rikt exemplifierad med olika företag. I en separat del presenteras dessutom utförligt sju av Sveriges snabbast växande företag, hämtade från skilda branscher. Exemplen visar på olika tillvägagångssätt och strategier att skapa tidsmonopol, bibehålla växtkraften och sitt marknadsförsprång. Boken vänder sig till såväl etablerade företag som nya entreprenörer som vill växa. Den är angelägen läsning för alla som intresserar sig för företags tillväxtproblematik och möjligheter. Thomas Ahrens lever som han lär. Det egna konsultföretaget Ahrens & Partners tillhör sedan starten Sveriges snabbväxande företag. Tillsammans med Svenska Dagbladet presenterar det årligen en lista med landets snabbast växande företag. Thomas Ahrens har också skrivit Tillväxtföretagets drivkrafter, Rebelledaren och tillsammans med Ulf Strömqvist, Hjärtoperationen.

Pris 30:- Så Här kan alla svenskar bli miljonärer, Per H Börjesson, pocket, ok skick. Bra omvärldsinformation är även ett konkurrensmedel. Kunskap om vad marknaden vill ha innan konkurrenterna vet det är ett viktigt medel i kampen om det så kallade tidsmonopolet.

I en separat del presenteras dessutom utförligt sju av Sveriges snabbast växande företag, hämtade från skilda branscher. Tidsmonopolet bygger på Thomas Ahrens erfarenheter som tillväxtkonsult. Boken igenom är rikt exemplifierad med olika företag.

RELATERADE BÖKOR