Det är vi som är klimatet : hur man räddar världen

Det är vi som är klimatet : hur man räddar världen - Jonathan Safran Foer | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonathan Safran Foer
DIMENSIONERA
7,29 MB
FILNAMN
Det är vi som är klimatet : hur man räddar världen.pdf
ISBN
9822195873561

BESKRIVNING

Vår planet blir varmare och varmare, långsamt men allt snabbare. Och det är mänskligheten som är skyldig till förändringarna. Det är vetenskapen enig om. En del vill inte acceptera det som en sanning.Men vi som litar på forskarna och förfasar oss över klimatkrisen - är vi verkligen villiga att förändra vår vardag för att rädda världen?Jorden har på kort tid blivit till en jättestor farm för att föda mänskligheten med kött och andra animaliska produkter, och det har fått katastrofala konsekvenser. Vi måste rannsaka oss själva och ta itu med vår ovilja att förändra våra vanor till förmån för framtiden. Bara tillsammans kan vi rädda planeten där vi bor.Det är vi som är klimatet är en undersökning av vår tids verkliga ödesfråga, skriven med såväl allvar som humor och där fakta blandas med privata berättelser på ett sätt som blivit författaren Jonathan Safran Foers kännetecken.

Samarbetar med forskare och företag som kan hitta på klimatsmarta lösningar. Det är vi som är klimatet : Hur man räddar världen. Prova Storytel Det är vi som är klimatet : Hur man räddar världen.

privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. Pris: 136 kr.

RELATERADE BÖKOR