Sanningssägare eller karriärist?: en bok om civilkurage

Sanningssägare eller karriärist?: en bok om civilkurage - Margaret von Platen | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Margaret von Platen
DIMENSIONERA
12,49 MB
FILNAMN
Sanningssägare eller karriärist?: en bok om civilkurage.pdf
ISBN
6752005738603

BESKRIVNING

Att påtala missförhållanden i ett företag eller i en organisation borde vara hedervärt och uppmuntras. Men ofta är det tvärtom. Människor som går sin egen väg och höjer sin röst imponerar sällan. De är också ovanliga. Alltför många verkar vilja skydda sig själva, sin karriär, sin privatekonomi. Men ett fåtal säger faktiskt ifrån. Varför gör inte de som alla andra? Varför följer de inte flocken? På engelska kallas de för “whistleblowers”. På svenska: Visslare, sanningssägare eller rättshaverister. Att "vissla" uppfattas många gånger som att svika och förråda. I Sanningssägare eller karriärist - en bok om civilkurage låter Margaret von Platen oss möta dessa sällsynta människor som höjt sina röster trots att det kommit att stå dem dyrt. Margaret von Platen är näringslivsjournalist och har bland annat skrivit den första biografin om Jan Stenbeck, Boken om Stenbeck, samt De framgångsrika familjerna, om entreprenörer och familjeföretag.

Vill du läsa mer? ... Sanningssägare eller karriärist - en bok om civilkurage.

Men som om det inte skulle räcka så drabbas man av följande äckliga recension i bakvagnen: Det är en recension av Margret von Platens utmärkta "Sanningssägare eller karriärist - en bok om civilkurage". Men eftersom tidningen tydligen inte vill oroa sina läsare så förvanskas bokens budskap. Sanningssägare eller karriärist - en bok om civilkurage av Margaret von Platen Utmattningssymtom Nya bränn inte ut dig - Barbro Brånsberg Från utbränd till nytänd - Inger Jalakas Stress och sjukdom - Alexander Persky Stress, livets krydda och plåga - Tommy Wadebäck Uppsatser "Om du tiger, samtycker du då?" av Eija och Erja Skönlitteratur Detta om detta.

RELATERADE BÖKOR