Konspiration Olof Palme : mordet, politikern och hans tysta fiender

Konspiration Olof Palme : mordet, politikern och hans tysta fiender - Gunnar Wall | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunnar Wall
DIMENSIONERA
8,83 MB
FILNAMN
Konspiration Olof Palme : mordet, politikern och hans tysta fiender.pdf
ISBN
6669827883398

BESKRIVNING

Mordet på Olof Palme har i 30 år framstått som en olöslig gåta. Kanske är det inte så. Den prisbelönte grävande journalisten Gunnar Wall pekar i denna bok på att lösningen kan ligga närmare än vad vi letts att tro. Han har fått kontakt med flera personer som valt att till sist berätta om vad de själva upplevt - märkliga händelser som väckt frågor om mordet och som inte lämnat dem någon ro trots alla år som gått.Här möter vi inte bara en rad vittnen. Vi får också en påminnelse om det dramatiska samhällsklimatet 1986, då Sverige hade en statsminister som var hyllad av många men samtidigt djupt avskydd av andra. Hans motståndare fanns både i Sverige och utomlands. Många hade höga positioner och var vana att fatta drastiska beslut.Pusselbitar fogas till varann i denna bok. Och läsaren konfronteras med frågan: Var sanningen om Palmes död sådan att den var farlig att utreda när spåren efter mördaren var färska?Gunnar Wall menar att mycket pekar på att den svenske statsministern föll offer för ett väl planerat politiskt attentat - och att utredningen under de första avgörande åren var ett spel för gallerierna. Kanske, menar han, är Sverige idag moget för att närma sig vad som egentligen hände den där kalla februarikvällen.

| Adlibris Mordet på Olof Palme har i 30 år framstått som en olöslig gåta. Kanske är det inte så.

För den fick han Grävande Journalisters pris Guldspaden. 25 år senare skrev han ovan nämnda ... Start your review of Konspiration Olof Palme : mordet, politikern och hans tysta fiender Write a review Feb 26, 2020 Emil Arvas rated it really liked it Konspiration Olof Palme: mordet, politikern och hans tysta fiender ...

RELATERADE BÖKOR