Damen med hunden och andra noveller

Damen med hunden och andra noveller - Anton Tjechov | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anton Tjechov
DIMENSIONERA
5,83 MB
FILNAMN
Damen med hunden och andra noveller.pdf
ISBN
7577737925834

BESKRIVNING

Anton Tjechov brukar kallas världens bäste novellist genom tiderna. Det är med sin prosa i det kortare formatet som han på ett avgörande vis influerat författare som Virginia Woolf, Franz Kafka, James Joyce och Ernest Hemingway. Utöver den djupt inkännande reflektionen av det mänskliga psyket finns hos Tjechov en tonkänslighet i språket som få författare kunnat mäta sig med.Denna samling innehåller ett urval av Tjechovs mest hyllade noveller, i svenska översättningar av Asta Wickman, Ellen Rydelius, Staffan Dahl och Hjalmar Dahl.ANTON TJECHOV [1860-1904] var en rysk författare och läkare som räknas till en av giganterna i den moderna världslitteraturen, och den viktigaste författaren under de sista åren av vad som kallats guldåldereran i rysk litteratur, med föregångare som Tolstoj och Dostojevskij. Flera av modernismens mest centrala författare, som Joyce och Faulkner, anger Tjechov som en av sina största inspirationskällor.

Köp boken Damen med hunden och andra noveller av Anton Tjechov (ISBN 9789188275035) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

Tjechov, Anton, 1860-1904. (författare) Wickman, Asta, 1895-1983 (översättare) Publicerad: Stockholm : Forum, 1955 Svenska 197 s.

RELATERADE BÖKOR