Damen med hunden och andra noveller

Damen med hunden och andra noveller - Anton Tjechov | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anton Tjechov
DIMENSIONERA
3,25 MB
FILNAMN
Damen med hunden och andra noveller.pdf
ISBN
2913740618717

BESKRIVNING

Anton Tjechov brukar kallas världens bäste novellist genom tiderna. Det är med sin prosa i det kortare formatet som han på ett avgörande vis influerat författare som Virginia Woolf, Franz Kafka, James Joyce och Ernest Hemingway. Utöver den djupt inkännande reflektionen av det mänskliga psyket finns hos Tjechov en tonkänslighet i språket som få författare kunnat mäta sig med.Denna samling innehåller ett urval av Tjechovs mest hyllade noveller, i svenska översättningar av Asta Wickman, Ellen Rydelius, Staffan Dahl och Hjalmar Dahl.ANTON TJECHOV [1860-1904] var en rysk författare och läkare som räknas till en av giganterna i den moderna världslitteraturen, och den viktigaste författaren under de sista åren av vad som kallats guldåldereran i rysk litteratur, med föregångare som Tolstoj och Dostojevskij. Flera av modernismens mest centrala författare, som Joyce och Faulkner, anger Tjechov som en av sina största inspirationskällor.

Åter faller Dmitrij Dmitritj Gurovs blaserade blick på den späda kvinnan - och så går det som det går. Pris: 269 kr. Häftad, 2018.

Dramer : Ivanov, Måsen, Morbror Vanja, Tre systrar, Körsbärsträdgården, Skogsspöket av Anton Tjechov. Ravinen av Anton Tjechov.

RELATERADE BÖKOR