Verktyg för livet

Verktyg för livet - Anthony Robbins | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anthony Robbins
DIMENSIONERA
3,1 MB
FILNAMN
Verktyg för livet.pdf
ISBN
6509635746039

BESKRIVNING

Äntligen på svenska igen! Nyutgåvan av Verktyg för livet är en konkret och enkel guide till de kraftfulla och livsförändrande verktyg och principerna som gjort Anthony Robbins till en av världens absolut främsta coacher och inspiratörer. Genom koncepten och berättelserna från bästsäljarna Din gränslösa styrka och Väck jätten inom dig, visar Anthony Robbins hur du, snabbt och enkelt, kan ta kontrollen över ditt liv. Boken hette i tidigare utgåva Ett brev från en vän (Notes from a Friend). Den är en klassiker som inspirerat miljontals människor världen över till att förbättra sina liv med hjälp av Tony robbins enkla sätt att använda NLP och mental träning för att skapa enastående resultat.Boken är översatt till svenska av Henrik Cederhed, Gothia Akademi.

Från konstruktion till färdigt verktyg. Vi är en leverantör som på kort tid kan snappa upp dina behov och på lång sikt bli en partner som gör ditt arbete lättare och effektivare. Ett bra verktyg som ligger rätt i handen kan bli en vän för livet - fråga snickare och mekaniker som köper verktyg hos oss.

De områden som Passion för livet fokuserar på är naturligt åldrande, Fysisk aktivitet, förebygga fall, mat och dryck, social gemenskap, läkemedel och mycket mer! Det är områden som enligt forskningen påverkar hälsa och livskvalitet. Läsa För Livet använder Biblioterapi som ett verktyg för att främja och stärka social hållbarhet och folkhälsa. Vi utgår från en ståndpunkt om icke-våld som menar att det är genom att uppnå fred och frid med oss själva som vi förmår skapa fredliga samhällen och hållbara internationella relationer. Östlings tillverkar formverktyg och vi skapar precis det du behöver.

RELATERADE BÖKOR