Jag har samma bekymmer som jag alltid haft men jag bekymrar mig inte : En antologi om livsglädje

Jag har samma bekymmer som jag alltid haft men jag bekymrar mig inte : En antologi om livsglädje - Tomas Lydahl, Dennis Westerberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tomas Lydahl, Dennis Westerberg
DIMENSIONERA
11,23 MB
FILNAMN
Jag har samma bekymmer som jag alltid haft men jag bekymrar mig inte : En antologi om livsglädje.pdf
ISBN
6313148203973

BESKRIVNING

Det här är en bok som inger hopp. En bok som erbjuder en möjlighet att leva ett liv i balans med sig själv, trots att världen utanför kan vara i obalans.13 sanna berättelser som visar hur bekymmerslöst livet faktiskt kan vara, även om just bekymmer har en tendens att presentera sig för alla och envar.Ingen av oss kommer dock att kunna slippa ifrån bestyr, påfrestningar och dilemman. Sådant ingår i det vi kallar livets spel. Att vara människa är att ställas inför ovälkomna företeelser. Sjukdom, död och katastrofer drabbar oss alla, i livets olika skeden.Däremot behöver de besvärligheter som dyker upp, inte besvära oss i samma utsträckning som tidigare. Inte om vi kan låta sans och balans få råda. Vad sägs om att leva ett liv med ro i sinnet, även om det kan vara oroligt runtomkring. Detta, utan att för den skull ta på sig skygglappar eller blunda för olyckor och tragedier. Att istället kunna möta sådant som händer och sker med fattning och behärskning, att förbli balanserad även i en obalanserad värld. En möjlighet att vara samlad och ansvarstagande utan att behöva förlamas av oro, ängslan och frustration. Det är vad den här boken har att erbjuda.Via 13 gripande berättelser, blir läsningen till en guidning från hopplöshet till hoppfullhet, en fängslande resa via insikter, till villkorslöst välmående. Lär känna våra medförfattare och ta del av deras livfulla berättelser om hur en förståelse kring tre principer kunde förändra deras upplevelser av livet för all framtid.Häng med.Medförfattare: Ankie Koivisto, Annika Ulvenhag, Ann-Marie Hansson, Britt-Marie Fridh, Carolin Sandgren, Hanna Jakobsson, Joachim Karlsson, Joakim Rasmussen, Magnus Rutgersson, Molly Toftefors, Oscar Fridsäll, Robert Fridh och Sofia Pihlsgård.

Så nu blir det helt klart mer reglering av mitt mobilanvändande. Tänk att jag liksom har mer tid än jag tror - FANTASTISKT ju! Rätta mig om jag har fel ...

Det här är en bok som inger hopp. En bok som erbjuder en möjlighet att leva ett liv i balans ... "Jag har samma bekymmer som jag alltid haft men jag bekymrar mig inte" av Tomas Lydahl • BoD Bokshop • Fantastiska författare.

RELATERADE BÖKOR