Discokungen

Discokungen - Sara H. Olsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara H. Olsson
DIMENSIONERA
4,96 MB
FILNAMN
Discokungen.pdf
ISBN
9401820388560

BESKRIVNING

Över 100 000 sålda böcker!I Tradviken bor Tess, en ung kvinna som älskar hemorten, trots att de flesta ser den som ett hopplöst bakvatten. En av få som delar hennes varma känslor är den jämnåriga självutnämnda experten på kungligheter, Johannes Aleborn. Kanske, tänker Tess, går det att finna kärleken även i Tradviken. När Johannes ställer upp i tv-programmet Miljonfrågan får rivalen Linnea plötsligt upp ögonen för honom och Tess förhoppningar om framtiden ser ut att grusas. Som om inte det vore nog står det lilla samhället i vägen för den svenskamerikanska miljonärsdottern Christas affärsintressen. Tillsammans med den från­skilda storstadstjejen Ellen och den folkskygga Birgitta, vinnare av Fröken Sverige-titeln 1983, måste hon samla in en smärre förmögenhet för att sätta stopp för Christa. Det är vinna eller försvinna för Tradviken! Discokungen är den fristående fortsättningen på Sjöbodsblues (2019), den första delen i Sara H. Olssons rosade serie om det lilla men charmigt tråkiga kustsamhället Tradviken.    "Underhållande, charmig och härlig." Jennies Boklista   "En fantastisk varm och underhållande bok. Feelgood när den är som allra bäst. Betyg 5 av 5!" Ljudbokskulla    "Sjöbodsblues är en riktig pärla!" Agnes Bokblogg    "Mysig läsning och jag återvänder gärna till Tradviken." Bokbloggen Hyllan    "En otroligt charmig, lättläst, lättsam och underhållande bok" Zellys Bokhylla Sara H. Olsson bor i Tångaberg utanför Varberg i Halland med sin familj. Hon har arbetat som förläggare och debuterade med feelgood-romanen Du glädjerika sköna 2017.   

Det skrev jag redan förra veckan. Jämför priser på Discokungen (ljudbok, 2020) - 9789178353682 - hos Bokhavet.se. Discokungen. Next Games / Bra sammanfattat! / Bra sammanfattat! 2019-12-11 19:45 IP: oj5iWdcUQ.

- Ja, det blir disco fast i det mindre formatet, lovar han. Sökruta för att söka efter böcker, e-medier och annat som biblioteket erbjuder. Sök Karamellkungen.

RELATERADE BÖKOR