När allt rasar samman : innerliga råd för svåra stunder

När allt rasar samman : innerliga råd för svåra stunder - Pema Chödrön | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pema Chödrön
DIMENSIONERA
4,77 MB
FILNAMN
När allt rasar samman : innerliga råd för svåra stunder.pdf
ISBN
4468526932177

BESKRIVNING

Det finns en möjlighet att nå lycka precis inom räckhåll, men vi brukar ironiskt nog missa det för vi är så upptagna med att fly smärta och lidande. Pema Chödröns genomgripande och medkännande råd, om vad vi skall göra när allt rasar samman, är tagna från traditionell buddistisk undervisning. De går tvärs emot alla våra normala vanor och förväntningar. Det finns bara ett sätt att ta sig an lidande och som ger en verklig och beständig förbättring, och det innefattar bland annat att röra sig mot smärtsamma situationer med vänlighet och nyfikenhet och att slappna av i verklighetens fundamentala osäkerhet. Det är här mitt i kaoset, som vi kan upptäcka den beständiga sanningen och kärleken - När allt rasar samman.

Underbar, varm och medkännande läsning. Boktipset är platsen för dig som älskar att läsa, recensera och tycka till om böcker. Du får personliga boktips baserade på vad du har läst och gillar, kan enkelt hålla koll på vad du vill läsa och dela med dig av dina tips.

Det finns många sätt att bemöta livet och allt som ryms däri. Boktips: Boken heter När allt rasar samman - innerliga råd för svåra stunder och är en utmärkt bok för alla som vill få hjälp med att hitta nya och kanske djupare perspektiv på den tid vi lever i. Köp boken här Buddhistiska favoritböcker? - Vilka är era favoritböcker inom buddhismen? Jag har många men väljer två här; en på engelska och ... Med hennes råd är det omöjligt att inte utvecklas av det svåra som vi alla möter, förr eller senare, i livet.

RELATERADE BÖKOR