När allt rasar samman : innerliga råd för svåra stunder

När allt rasar samman : innerliga råd för svåra stunder - Pema Chödrön | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pema Chödrön
DIMENSIONERA
12,86 MB
FILNAMN
När allt rasar samman : innerliga råd för svåra stunder.pdf
ISBN
4208408627137

BESKRIVNING

Det finns en möjlighet att nå lycka precis inom räckhåll, men vi brukar ironiskt nog missa det för vi är så upptagna med att fly smärta och lidande. Pema Chödröns genomgripande och medkännande råd, om vad vi skall göra när allt rasar samman, är tagna från traditionell buddistisk undervisning. De går tvärs emot alla våra normala vanor och förväntningar. Det finns bara ett sätt att ta sig an lidande och som ger en verklig och beständig förbättring, och det innefattar bland annat att röra sig mot smärtsamma situationer med vänlighet och nyfikenhet och att slappna av i verklighetens fundamentala osäkerhet. Det är här mitt i kaoset, som vi kan upptäcka den beständiga sanningen och kärleken - När allt rasar samman.

av Pema Chödrön (Bok) 2003, Svenska, För vuxna Om den andliga vägen, att leva med det osäkra, lära sig spänna av mitt i kaos, att inte gripas av panik och om att handla på ett fredligt sätt. När allt rasar samman - innerliga råd för svåra stunder Rädsla är en naturlig reaktion då man närmar sig sanningen. Så börjar Pema Chödröns bok "När allt rasar samman - innerliga råd för svåra stunder".

Du kan också följa medlemmar som matchar din boksmak och få tips utifrån deras listor, betyg och recensioner. Prices (including delivery) for När allt rasar samman : innerliga råd för svåra stunder by Pema Chödrön. ISBN: 9789151403380 När allt rasar samman innerliga råd för svåra ...

RELATERADE BÖKOR