Företagsekonomi - i praktik och princip (Övn)

Företagsekonomi - i praktik och princip (Övn) - Magnus Frostenson, Frans Prenkert | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Magnus Frostenson, Frans Prenkert
DIMENSIONERA
12,87 MB
FILNAMN
Företagsekonomi - i praktik och princip (Övn).pdf
ISBN
8624558399300

BESKRIVNING

Företagsekonomi - i praktik och princip är en komplett grundbok i ämnet företagsekonomi. Boken täcker alla de olika delar som tillsammans bildar ämnesområdet; organisation, marknadsföring, ekonomistyrning och redovisning. På så vis lämpar sig boken som en introduktion till ämnet. I boken finns det en växelverkan mellan praktik och princip. Genom hela boken får läsaren följa ett företag i några verklighetstrogna scener och dialoger, en berättelse för varje kapitel. Detta gör att läsaren enkelt kan se principerna tillämpade i praktiken. Till huvudboken hör en övningsbok. Den följer kapitlen och bidrar till fördjupad förståelse av respektive kapiteltema genom olika slags övningar. Sist i övningsboken finns även lösningar till övningarna. Boken är utformad för inledande studier i företagsekonomi på universitet, högskola och andra eftergymnasiala utbildningar. Givet bokens introducerade karaktär fungerar den också för läsare som på egen hand vill lära sig om ämnesområdet. Författare: Docent Magnus Frostenson och docent Frans Prenkert är verksamma vid Örebro universitet.

Företagsekonomi - i praktik och princip (Övn) Frostenson, Prenkert. 335,00 kr exkl 6% moms .

Fri frakt vid köp över 149 kr. Skickas inom 1-2 vardagar. Företagsekonomi - i praktik och princip är en komplett grundbok i ämnet företagsekonomi.

RELATERADE BÖKOR