Sladdisen : en bok om min barndom

Sladdisen : en bok om min barndom - Viveca Lärn | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Viveca Lärn
DIMENSIONERA
8,49 MB
FILNAMN
Sladdisen : en bok om min barndom.pdf
ISBN
8780616818419

BESKRIVNING

Att Viveca Lärn står stadigt med ett ben i Göteborg och det andra i Bohuslän är ingen hemlighet, men sin uppväxt i en konstnärlig och fritänkande familj där förmågan att dra en god historia alltid uppskattades mer än sanningen har hon inte berättat lika öppet om. Med värme, humor och ett imponerande sinne för detaljer målas bilden av en stad, en familj och en mycket speciell liten flicka upp.

Finns som e-bok. Att Viveca Lärn står stadigt med ett ben i Göteborg och det andra i Bohuslän är ingen hemlighet, men sin uppväxt i en konstnärlig och fritänkande familj där förmågan att dra en god historia alltid ... Sladdisen - en bok om en barndom Psykologiscenen.

Loading ... Författaren Viveca Lärn i samtal med psykolog Jenny Klefbom om barndomen i Göteborg och Bohuslän.

RELATERADE BÖKOR