Sladdisen : en bok om min barndom

Sladdisen : en bok om min barndom - Viveca Lärn | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Viveca Lärn
DIMENSIONERA
9,17 MB
FILNAMN
Sladdisen : en bok om min barndom.pdf
ISBN
6137108317931

BESKRIVNING

Att Viveca Lärn står stadigt med ett ben i Göteborg och det andra i Bohuslän är ingen hemlighet, men sin uppväxt i en konstnärlig och fritänkande familj där förmågan att dra en god historia alltid uppskattades mer än sanningen har hon inte berättat lika öppet om. Med värme, humor och ett imponerande sinne för detaljer målas bilden av en stad, en familj och en mycket speciell liten flicka upp.

Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

av Viveca Lärn, 1944-Viveca Lärn (Ljudbok, Ljudbok, CD) 2019, Svenska, För vuxna ... Bok (2019) Kontakt och hjälp; Bibliotek och öppettider; Lånevillkor och avgifter; Lokaler och utrustning; Råd och stöd; Aktuellt och press; Om vår verksamhet; Att Viveca Lärn står stadigt med ett ben i Göteborg och det andra i Bohuslän är ingen hemlighet, men sin uppväxt i en konstnärlig och fritänkande familj där förmågan att dra en god historia alltid uppskattades mer än sanningen har hon inte berättat lika öppet om.

RELATERADE BÖKOR