Sanning med modifikation

Sanning med modifikation - Sara Lövestam | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara Lövestam
DIMENSIONERA
9,3 MB
FILNAMN
Sanning med modifikation.pdf
ISBN
1841116938387

BESKRIVNING

 Saga Privatdetektiv. Kontakta mig om polisen inte kan hjälpa dig.Det är obehagligt att ens nämna polisen, men Kouplan måste göra det för att få rätt kunder. Han måste ha pengar och han vägrar att diska en enda tallrik till på Azads grill. Julia är borta. Ena sekunden höll hon Pernillas hand, i nästa ögonblick var hon försvunnen. En kvinna med andra erfarenheter skulle ha gått till polisen. För Pernilla är det inte ett alternativ.Kouplans jakt på kidnapparen leder honom in i Stockholms undre värld, men samtidigt är det något med Pernillas förflutna. Vad gör man när sanningen, som den först ser ut, visar sig vara något helt annat?Sanning med modifikation är Sara Lövestams femte roman, och den första boken om Kouplans överlevnad.

Boken har 1 läsarrecension. Sanning med modifikation: första fristående boken om Kouplan (E-bok, 2015) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker SPARA på ditt inköp nu! "Sanning med modifikation" är den första boken av fyra där vi får lära känna Kouplan, som inte riktigt passar in i den gängse deckarschablonen. På vilket sätt vill jag att ni själva ska upptäcka.

Visa hela texten Passar bra ihop + De som köpt den här boken har ofta också köpt Önska kostar ingenting av Sara Lövestam (pocket). Köp båda 2 för 110 kr.

RELATERADE BÖKOR