Dolt i mörker

Dolt i mörker - Elly Griffiths | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elly Griffiths
DIMENSIONERA
12,61 MB
FILNAMN
Dolt i mörker.pdf
ISBN
6490627978733

BESKRIVNING

I en gammal kalkstenstunnel i Norwich hittas ben från ett människoskelett. När rättsarkeolog Ruth Galloway undersöker benen visar de sig inte alls vara något medeltidsfynd, utan tycks nyligen ha kokats och grävts ner. Fallet hamnar på kriminalinspektör Harry Nelsons bord, och efter att en ung kvinna anmälts försvunnen börjar han undersöka mystiska rykten om ett underjordiskt samhälle för hemlösa. Kort därefter hittas en död kropp utanför polisstationen, samtidigt som en småbarnsmamma spårlöst försvinner från sitt hem. När frun till Nelsons kollega Clough också försvinner ställs utredningen på sin spets. Ruth och Nelson måste jobba tillsammans för att avslöja de mörka hemligheter som döljer sig i underjorden, innan det är för sent.Den nionde boken i den populära serien om Ruth Galloway har alla de kännetecken som karakteriserat Elly Griffiths deckare: spännande, atmosfärisk och härligt brittisk.

Posted by Karoleen On 30 maj, 2018 "Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Storytel". Man kan säga att 2017 var ett år för ljudböcker, jag tror aldrig har spenderat så mycket tid med att lyssna på olika typer av ljudböcker och iväg på olika typer av äventyr. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

Köp den och många andra deckare hos oss Titel: Dolt i mörker Originalets titel: The Chalk Pit (2017) Författare: Elly Griffiths Översättare: Carla Wiberg Serie: Ruth Galloway #9 Antal sidor: 309 Utgivningsår: 2017 Förlag: Forum Utläst: 28/12 Handling I en gammal kalkstenstunnel i Norwich hittas ben från ett människoskelett. Dolt i mörker / Elly Griffiths ; översättning: Carla Wiberg. 2017; Bok; 110 bibliotek 2.

RELATERADE BÖKOR