En sax i hjärtat

En sax i hjärtat - Marie Bengts | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marie Bengts
DIMENSIONERA
9,58 MB
FILNAMN
En sax i hjärtat.pdf
ISBN
1504409395593

BESKRIVNING

Året är 1957. Sömmerskan Hannah Lönn har rest till Eneby i Småland för att ta hand om sin faster Lilly som stukat foten, men sommaridyllen skakas snart av ett mord. En av medlemmarna i byns syjunta hittas mördad med en sax i bröstet. En charmig pusseldeckare där den självständiga och färgstarka Hannah Lönn tillsammans med polisen jagar efter mördaren bland den lilla ortens hemmafruar, gårdsägare och konditoribiträden.

Sömmerskan Hannah Lönn har rest till Eneby i Småland för att ta hand om sin faster Lilly som stukat foten, men sommaridyllen skakas snart av ett mord. "En sax i hjärtat" har sina föregångare i Haalands mysdeckare om Pastor Viveka, Appelqvists i universitetsmiljö och Cedervalls gotländska mordgåtor. Alla har de gemensamt att de är deckare i Christiestil som passar för soffmys.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR