Bokhandeln för ensamma hjärtan

Bokhandeln för ensamma hjärtan - Annie Darling | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annie Darling
DIMENSIONERA
9,77 MB
FILNAMN
Bokhandeln för ensamma hjärtan.pdf
ISBN
6447171059534

BESKRIVNING

»Bokhandeln för ensamma hjärtan är härlig underhållning och mycket romantisk. Boken känns som en given succé för alla läsare som önskar drömma sig bort ett tag. Här har ni vårens mysigaste bok!« Bloggen Fru E:s böcker  Härlig feelgood-roman i fantastisk Londonmiljö. Perfekt för bokälskaren och romantikern! Kunderna sviker den lilla bokhandeln i Bloomsbury. När Posy Morland plötsligt ärver butiken tvingas hon slå igen sina älskade kärleksromaner och istället möta verkligheten. Eftersom Posy inte bara får ett sjunkande företag på halsen, utan också oönskad uppmärksamhet från Sebastian, blir livet en chockartad upplevelse. Posys idé är att på ett halvår förvandla butiken till sina drömmars bokhandel: med hyllplan som bågnar av kärleksromaner. Men medan Posy och personalen kämpar blir Sebastian alltmer närvarande. Inte bara i verkligheten, utan också i Posys fantasier. Bokhandeln för ensamma hjärtan är första delen i brittiska Annie Darlings romanserie i bokhandelsmiljö. Det är charmig och underhållande läsning, som kommer att vinna både obotliga romantikers och inbitna boknördars hjärtan. En perfekt bok för fans av Lucy Diamond och Jenny Colgan, där lycka sällan är längre än en sida bort ...Röster om boken: »Jag har plöjt den här boken en stunds verklighetsflykt av allra bästa sort. Lägger sig som bomull kring ett oroligt hjärta. Så romantisk och mysig.« Podcasten Alla på boken»Det här är en charmig, romantisk och smått humoristisk berättelse som för tankarna till Jane Austen.« Villa Frejas blogg»En välskriven och rolig bok, med många trevliga litterära referenser.« BTJ  »Söt, rolig och underbar!« Författaren Marian Keyes

Information. Bokhandeln för ensamma hjärtan är första delen i brittiska Annie Darlings romanserie i bokhandelsmiljö. Det är charmig och underhållande läsning, som kommer att vinna både obotliga romantikers och inbitna boknördars hjärtan. utlottning/tÄvling - bokhandeln fÖr ensamma hjÄrtan Jag har fått en dublett av Bokhandeln för ensamma hjärtan av Annie Darling (titeln är länkad till min recension av boken) och därför lottar jag, enligt överenskommelse med Historiska media , ut dubletten här på bloggen. Bokhandeln för ensamma hjärtan.

En perfekt bok för fans av Lucy Diamond och Jenny Colgan, där lycka sällan är längre än en sida bort ... Bokhandeln för ensamma hjärtanär första delen i brittiska Annie Darlings romanserie i bokhandelsmiljö. Det är charmig och underhållande läsning, som kommer att vinna både obotliga romantikers och inbitna boknördars hjärtan.

RELATERADE BÖKOR