Konspiration Olof Palme : mordet, politikern och hans tysta fiender

Konspiration Olof Palme : mordet, politikern och hans tysta fiender - Gunnar Wall | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunnar Wall
DIMENSIONERA
6,96 MB
FILNAMN
Konspiration Olof Palme : mordet, politikern och hans tysta fiender.pdf
ISBN
8291469978953

BESKRIVNING

Mordet på Olof Palme har i 30 år framstått som en olöslig gåta. Kanske är det inte så. Den prisbelönte grävande journalisten Gunnar Wall pekar i denna bok på att lösningen kan ligga närmare än vad vi letts att tro. Han har fått kontakt med flera personer som valt att till sist berätta om vad de själva upplevt - märkliga händelser som väckt frågor om mordet och som inte lämnat dem någon ro trots alla år som gått.Här möter vi inte bara en rad vittnen. Vi får också en påminnelse om det dramatiska samhällsklimatet 1986, då Sverige hade en statsminister som var hyllad av många men samtidigt djupt avskydd av andra. Hans motståndare fanns både i Sverige och utomlands. Många hade höga positioner och var vana att fatta drastiska beslut.Pusselbitar fogas till varann i denna bok. Och läsaren konfronteras med frågan: Var sanningen om Palmes död sådan att den var farlig att utreda när spåren efter mördaren var färska?Gunnar Wall menar att mycket pekar på att den svenske statsministern föll offer för ett väl planerat politiskt attentat - och att utredningen under de första avgörande åren var ett spel för gallerierna. Kanske, menar han, är Sverige idag moget för att närma sig vad som egentligen hände den där kalla februarikvällen.

De svaren har ingen större trovärdighet längre. Men betyder det att vi kan ge upp, att sanningen aldrig kommer fram? Konspiration Olof Palme ? mordet, politikern och hans tysta fiender av Wall, Gunnar: Mordet på Olof Palme har i snart 30 år framstått som en olöslig gåta.

Han har fått kontakt med flera personer som valt att berätta vad de själva upplevt. Enligt Wall... 2016, Pocket.

RELATERADE BÖKOR