Anteckningar från en liten ö

Anteckningar från en liten ö - Bill Bryson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bill Bryson
DIMENSIONERA
5,12 MB
FILNAMN
Anteckningar från en liten ö.pdf
ISBN
1494435210189

BESKRIVNING

Innan Bill Bryson ska lämna sitt älskade hem i North Yorkshire för att flytta tillbaka till USA gör han en sista resa runt Storbritannien ett slags avskedsturné på den gröna och vänliga ö som så länge varit hans hem. Syftet med resan är att fånga landets själ och att luska ut exakt vad det är han älskar så mycket med det land som producerat Marmite, ortsnamn som Farleigh Wallop, Titsey och Shellow Bowells, och människor som säger »Åååh, ljuvligt« vid åsynen av en kopp te och en tallrik med kex. Anteckningar från en liten ö är en modern klassiker och har sålt i över två miljoner exemplar. * BILL BRYSON (f. 1951) är flerfaldigt prisbelönad för sin underhållande facklitteratur. Hans populärvetenskapliga En kort historik över nästan allting blev årtiondets mest sålda facklitterära bok i Storbritannien. Han senaste bok heter Kroppen : en guide för dig som bor i den.

Att varje dag på ön var noga redovisad (även om dagarna såklart finns på andra platser i Janssons författarskap) och att jag hade det precis likadant. "Anteckningar från en ö" av Tove Jansson. Här finns även dagboksanteckningar från lokalbon Brunström som hjälpte till att bygga stugan, liksom konstnären Pietiläs målningar (akvatinter och laveringar) som även de beskriver skiftningarna i väder och vind. Anteckningar från en ö / Tove Jansson, Tuulikki Pietilä.

Berättelsen tar sin börja när Jag önskar den här boken var 600 sidor lång. Att varje dag på ön var noga redovisad (även om dagarna såklart finns på andra platser i Janssons författarskap) och att jag hade det precis likadant. "Anteckningar från en ö" av Tove Jansson.

RELATERADE BÖKOR