Stockholm på krita

Stockholm på krita - Barbro Ingvaldsson, Ove Säverman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Barbro Ingvaldsson, Ove Säverman
DIMENSIONERA
3,83 MB
FILNAMN
Stockholm på krita.pdf
ISBN
5663904676204

BESKRIVNING

STOCKHOLM är en stad i ständig förändring. Under de senaste 100 åren har detta varit mer omfattande än någonsin tidigare. Förvandlingen från småstad till huvudstad och nu vidare till internationell storstad ser ut att fortsätta med oförminskad takt.Barbro Ingvaldsson har med block och krita och med hjälp av fotografier samt stor inlevelse tecknat Stockholm som stadens liv utvecklats under mer än 100 år fram till dagens stadsbilder vid Slussen och Sergels torg.Många av teckningarna har under åren publicerats i Dagens Nyheter och för första gången har ett urval av dessa sammanställts till en rundvandring över stadens malmar.DN-kåsören Ove Säverman har skrivit initierade texter och även tagit fram bokens titel – Stockholm på krita. Varifrån kommer detta uttryck? Läs Ove Sävermans förord och följ med på turen.

Under den tiden lades ett rätvinkligt rutnät av gator och kvarter över staden. Initiativtagare var Clas Larsson Fleming.

Under de senaste 100 åren har detta varit mer omfattande än någonsin tidigare. Förvandlingen från småstad till huvudstad och nu vidare till internationell storstad ser ut att fortsätta med oförminskad takt.

RELATERADE BÖKOR