Leva Yoga - Från observation till transformation

Leva Yoga - Från observation till transformation - Mattias Gopala Hagman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mattias Gopala Hagman
DIMENSIONERA
11,92 MB
FILNAMN
Leva Yoga - Från observation till transformation.pdf
ISBN
2103374976040

BESKRIVNING

VI GÖR INTE YOGA FÖR ATT BLI BÄTTRE PÅ YOGA.VI GÖR YOGA FÖR ATT BLI BÄTTRE PÅ ATT LEVA.Enligt den klassiska yogans synsätt är yoga en livsstil och inte endast en uppsättning tekniker. Yogisk livsstil börjar med självobservation och fortsätter med självtransformation.I den här boken får du lära dig hur du praktiskt kan tillämpa den yogiska filosofin och psykologin för att öka din självkännedom och skapa positiv utveckling i livet.MATTIAS GOPALA HAGMAN är yoga- och meditationslärare, beteendevetare och ayurvedisk hälsorådgivare. Han startade Gävle Yogaskola 2001 och håller regelbundna kurser och föredrag till allmänheten, företag och organisationer."Yoga skall inte stanna i yogarummet. Yoga behöver bli en livsstil som utvecklar och transformerar vår personlighet och väcker vår mänskliga potential, kreativitet och självmedvetenhet om vilka vi egentligen är och vad syftet är med våra liv."- Swami Niranjanananda

Enligt forskning kan yogan sänka blodtrycket, minska stress och ryggvärk samt användas som rehabilitering av hjärtpatienter. Som bonus kan yoga höja förbränningen. Yoga kan hjälpa dig att gå ner i vikt och hålla den.

LEVA YOGA - Från observation till transformation ... Facebook; LEVA YOGA - Från observation till transformation "Leva Yoga -från observation till transformation" Leva Yoga är skriven av Mattias Gopala Hagman, Gävle Yogaskola. I boken får du lära dig hur du kan träna yoga utanför mattan genom att tillämpa den yogiska filosofin och psykologin i vardagen. Inga resultat hittades.

RELATERADE BÖKOR