Självledarskap : konsten att hitta rätt i livet och på jobbet

Självledarskap : konsten att hitta rätt i livet och på jobbet - Nicolas Jacquemot | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nicolas Jacquemot
DIMENSIONERA
8,3 MB
FILNAMN
Självledarskap : konsten att hitta rätt i livet och på jobbet.pdf
ISBN
7986284378170

BESKRIVNING

Idag har vi allt fler valmöjligheter. Samtidigt ställs det högre krav på att vi ska ta eget ansvar och egna initiativ. Det gäller i högsta grad på jobbet men också i livet i stort. Hur blir man bättre rustad för en sådan vardag? Den här boken ger svar.Här förklaras vad självledarskap är och hur färdigheterna kan utvecklas. Boken bygger på forskning och expertintervjuer och innehåller en mängd tips, övningar och verktyg. Den vänder sig till dig som vill:Bli bättre på att fokuseraBlir bättre på att hantera stressBli medveten om dina styrkor, din kompetens och dina färdigheterUtveckla nya sidor hos dig självUppnå dina personliga målMed ena foten i forskningen och den andra i praktisk vardag visar Nicolas Jacquemot hur man kan bli bättre på självledarskap. Personligt och med glimten i ögat guidar han läsaren genom sju steg till ökade insikter och kunskaper.I takt med att arbetsplatser blir mer dynamiska och yrkesroller mer flexibla så ökar medarbetarnas frihet. Men också ansvaret ökar när man ska utföra sina arbetsuppgifter på sitt eget sätt, kanske med deadlines och målsättningar som man satt själv. Samtidigt värderas teamarbete och teamkänsla högt i dagens arbetsliv. Det gör att man både behöver tänka på sina egna prestationer och att bidra till gruppen. Det är inte alltid det lättaste. Men med självledarskap blir det betydligt enklare. Att odla självledarskap är inte bara en individualistisk gärning utan även kollektivistisk sådan.

Vi vet att hållbart effektiva företag består av människor som går till jobbet för att de vill skapa resultat och göra skillnad. Att känna sina egna värderingar och veta vad som förväntas av en gör både valen och möjligheterna tydligare. Du vet varför du gör saker och blir inte bara en person som flyter med.

Det gäller i högsta grad på jobbet men också i livet i stort. Hur blir man bättre rustad för en sådan vardag? Den här boken ger svar.

RELATERADE BÖKOR