Självledarskap : konsten att hitta rätt i livet och på jobbet

Självledarskap : konsten att hitta rätt i livet och på jobbet - Nicolas Jacquemot | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nicolas Jacquemot
DIMENSIONERA
8,84 MB
FILNAMN
Självledarskap : konsten att hitta rätt i livet och på jobbet.pdf
ISBN
8302112762823

BESKRIVNING

Idag har vi allt fler valmöjligheter. Samtidigt ställs det högre krav på att vi ska ta eget ansvar och egna initiativ. Det gäller i högsta grad på jobbet men också i livet i stort. Hur blir man bättre rustad för en sådan vardag? Den här boken ger svar.Här förklaras vad självledarskap är och hur färdigheterna kan utvecklas. Boken bygger på forskning och expertintervjuer och innehåller en mängd tips, övningar och verktyg. Den vänder sig till dig som vill:Bli bättre på att fokuseraBlir bättre på att hantera stressBli medveten om dina styrkor, din kompetens och dina färdigheterUtveckla nya sidor hos dig självUppnå dina personliga målMed ena foten i forskningen och den andra i praktisk vardag visar Nicolas Jacquemot hur man kan bli bättre på självledarskap. Personligt och med glimten i ögat guidar han läsaren genom sju steg till ökade insikter och kunskaper.I takt med att arbetsplatser blir mer dynamiska och yrkesroller mer flexibla så ökar medarbetarnas frihet. Men också ansvaret ökar när man ska utföra sina arbetsuppgifter på sitt eget sätt, kanske med deadlines och målsättningar som man satt själv. Samtidigt värderas teamarbete och teamkänsla högt i dagens arbetsliv. Det gör att man både behöver tänka på sina egna prestationer och att bidra till gruppen. Det är inte alltid det lättaste. Men med självledarskap blir det betydligt enklare. Att odla självledarskap är inte bara en individualistisk gärning utan även kollektivistisk sådan.

Hur blir man bättre rustad för en sådan vardag? Den här boken ger svar. Titel och upphov : Självledarskap : konsten att hitta rätt i livet och på jobbet ; Utgivning, distribution etc. [Stockholm] : Natur & Kultur, [2018] 2018 ; DDC klassifikationskod (Dewey Decimal Classification) 158.4? SAB klassifikationskod : 158.4? Dokaa; Annan klassifikationskod: Dokaa; Upplaga : Första utgåvan; Fysisk beskrivning : 203 ... Självledarskap: konsten att hitta rätt i livet och på jobbet (Inbunden) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 7 butiker SPARA på ditt inköp nu! Köp 'Självledarskap : konsten att hitta rätt i livet och på jobbet' bok nu.

En stor skillnad mot mer standardiserade jobb är att jobbet i sig kräver mer av den som utför arbetet när det kommer till att rikta uppmärksamheten och sina ­ansträngningar mot rätt ­saker. - Tidigare har forskningen tittat mycket på den interna motivationens betydelse. Idag har vi allt fler valmöjligheter.

RELATERADE BÖKOR