Dagboken

Dagboken - Nicholas Sparks | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nicholas Sparks
DIMENSIONERA
3,43 MB
FILNAMN
Dagboken.pdf
ISBN
7859467348418

BESKRIVNING

En man och en kvinna sitter på en bänk. Hon minns inte längre vem han är. Han har en dagbok i sitt knä och han läser för henne. Han berättar en historia om kärlek som utspelat sig ett halvt sekel tidigare - kanske den största kärlekshistorien av dem alla.   North Carolina, 1946. Noah har precis återvänt hem efter Andra världskrigets terror. Fjorton år tidigare träffade han Allie, flickan han aldrig kunnat glömma. Det var kärlek vid första ögonkastet. De var unga och passionerade, och de hade en underbar sommar tillsammans.  Men de kom från olika världar - han fattig, hon rik.   Kanske hade historien kunnat sluta där. Men så återvänder Allie. Hon är förlovad med en framgångsrik man och bröllopet väntar runt hörnet. Men det är också något hon måste fråga Noah om...   Nicholas Sparks är en av världens mest älskade historieberättare. Samtliga av hans böcker har blivit New York Times bestsellers och sålt sammanlagt 105 miljoner exemplar världen över, på fler än 50 språk. Dagboken [The Notebook] är hans mest kända roman, och blev en stor filmsuccé 2004 med Rachel McAdams och Ryan Gosling i huvudrollerna.  »En av de vackraste kärlekshistorier jag läst. Man sträckläser och njuter, skrattar och gråter om vartannat«  Malins Bokblogg»Så gripande att jag inte kunde släppa taget om den. En underbar bok.« I Heart Fantasy

Det går också att skicka i ordbehandlingsformat om beställaren skall kunna kommentera dagboken. Via e-post skickar du en eller flera dagboksblad åt gången.

Man sträckläser och njuter, skrattar och gråter om vartannat." Malins Bokblogg "En finstämd bok om kärlek & åldrande." Lottens Bokblogg Dagboken finns även på arabiska, dari, engelska, pashto, somaliska och tigrinja. Sagt om boken: Det är en fantastiskt fin beskrivning av hur det är att lära sig ett nytt språk.

RELATERADE BÖKOR