Dagboken

Dagboken - Nicholas Sparks | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nicholas Sparks
DIMENSIONERA
11,2 MB
FILNAMN
Dagboken.pdf
ISBN
6686041836911

BESKRIVNING

En man och en kvinna sitter på en bänk. Hon minns inte längre vem han är. Han har en dagbok i sitt knä och han läser för henne. Han berättar en historia om kärlek som utspelat sig ett halvt sekel tidigare - kanske den största kärlekshistorien av dem alla.   North Carolina, 1946. Noah har precis återvänt hem efter Andra världskrigets terror. Fjorton år tidigare träffade han Allie, flickan han aldrig kunnat glömma. Det var kärlek vid första ögonkastet. De var unga och passionerade, och de hade en underbar sommar tillsammans.  Men de kom från olika världar - han fattig, hon rik.   Kanske hade historien kunnat sluta där. Men så återvänder Allie. Hon är förlovad med en framgångsrik man och bröllopet väntar runt hörnet. Men det är också något hon måste fråga Noah om...   Nicholas Sparks är en av världens mest älskade historieberättare. Samtliga av hans böcker har blivit New York Times bestsellers och sålt sammanlagt 105 miljoner exemplar världen över, på fler än 50 språk. Dagboken [The Notebook] är hans mest kända roman, och blev en stor filmsuccé 2004 med Rachel McAdams och Ryan Gosling i huvudrollerna.  »En av de vackraste kärlekshistorier jag läst. Man sträckläser och njuter, skrattar och gråter om vartannat«  Malins Bokblogg»Så gripande att jag inte kunde släppa taget om den. En underbar bok.« I Heart Fantasy

Ladda ner kompletterande material. Här nedan hittar du länkar till kompletterande material till just den här boken. Pocket, 2012.

En dag i Malmö och jag kan konstatera att den inte är vanlig. Butiker stängs igen, REA-skyltar hängs upp i ... Dagboken skickas vanligtvis i PDF-format så att beställaren inte behöver BYGGsamordnaren för att läsa den.

RELATERADE BÖKOR