Sladdisen : en bok om min barndom

Sladdisen : en bok om min barndom - Viveca Lärn | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Viveca Lärn
DIMENSIONERA
5,38 MB
FILNAMN
Sladdisen : en bok om min barndom.pdf
ISBN
5936367103958

BESKRIVNING

Att Viveca Lärn står stadigt med ett ben i Göteborg och det andra i Bohuslän är ingen hemlighet, men sin uppväxt i en konstnärlig och fritänkande familj där förmågan att dra en god historia alltid uppskattades mer än sanningen har hon inte berättat lika öppet om. Med värme, humor och ett imponerande sinne för detaljer målas bilden av en stad, en familj och en mycket speciell liten flicka upp.

Med värme, humor och ett imponer... Sladdisen : En bok om min barndom. 4.08 131 5 Författare: Viveca Lärn Inläsare: Viveca Lärn.

Pris: 95:-Att Viveca Lärn står stadigt med ett ben i Göteborg och det andra i Bohuslän är ingen hemlighet, men sin uppväxt i en konstnärlig och fritänkande familj där förmågan att dra en god historia alltid uppskattades mer än sanningen har hon inte berättat lika öppet om. Sladdisen en bok om min barndom. av Viveca Lärn, 1944-(Bok) 2019, Svenska, För vuxna Ämne: Självbiografier, Lärn, Viveca : 1944-, Svenska kvinnliga författare, Svenska författare, Författare, Upphov ...

RELATERADE BÖKOR