Sladdisen : en bok om min barndom

Sladdisen : en bok om min barndom - Viveca Lärn | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Viveca Lärn
DIMENSIONERA
12,33 MB
FILNAMN
Sladdisen : en bok om min barndom.pdf
ISBN
2980042129483

BESKRIVNING

Att Viveca Lärn står stadigt med ett ben i Göteborg och det andra i Bohuslän är ingen hemlighet, men sin uppväxt i en konstnärlig och fritänkande familj där förmågan att dra en god historia alltid uppskattades mer än sanningen har hon inte berättat lika öppet om. Med värme, humor och ett imponerande sinne för detaljer målas bilden av en stad, en familj och en mycket speciell liten flicka upp.

Nu kan GT avslöja att hon skrivit en självbiografisk bok som släpps i samband med hennes 75-årsdag till våren. - Den heter "Sladdisen" och handlar om min barndom, säger Viveca Lärn. Sladdisen : en bok om min barndom Viveca Lärn (Ljudbok CD-bok) Tipsa en vän 255 kr Antal.

185,00 kr Frakt per order 69,00 kr . Detta pris gäller för medlemmar.

RELATERADE BÖKOR