Naturandarna och vad de säger : intervjuer med 17 naturväsen förmedlade genom Verena Stael von Holstein

Naturandarna och vad de säger : intervjuer med 17 naturväsen förmedlade genom Verena Stael von Holstein - Wolfgang Weirauch | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Wolfgang Weirauch
DIMENSIONERA
12,45 MB
FILNAMN
Naturandarna och vad de säger : intervjuer med 17 naturväsen förmedlade genom Verena Stael von Holstein.pdf
ISBN
4299014428865

BESKRIVNING

En rad naturväsen intervjuas med hjälp av en ovanligt begåvad kvinna. Väsendena som kommer till tals representerar element och material som vatten, luft, eld, silver, papper m.m. Över tusen frågor på olika områden ställs och får insiktsfulla svar.

Här lämnar olika trädväsen en mängd intressanta uppgifter om träd och deras uppgifter i landskapet, kulturhistoria, miljöpåverkan m.m. Köp billiga böcker om Andeguider, änglar & kanalisering + svenska i Adlibris Bokhandel. För dig som älskar böcker! Fortsättning på 'Naturandar och vad de säger'.

Detta häfte har varit till stort nöje för många läsare i över två decennier. Pan och naturandarna är en för många kanske otrolig, men icke desto mindre sannfärdig berättelse av R Crombie om hans upplevelser i Edinburghs Trädgårdar, på ön Iona och i ... Weirauch, Wolfgang: Naturandar och vad de säger.

RELATERADE BÖKOR