Lär dig klockan

Lär dig klockan - Sean McArdle | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sean McArdle
DIMENSIONERA
7,72 MB
FILNAMN
Lär dig klockan.pdf
ISBN
2307059441120

BESKRIVNING

Svara på frågorna med hjälp av bokens klocka,lyft på flikarna och se om du har svarat rätt!Den här boken är full av roliga övningar du kan göra för att lära dig klockan och bli en mästare på tid.Sidan med klockan viker du ut så att du hela tiden har den bredvid när du bläddrar.

Att lära sig klockan (the clock) på engelska handlar främst om att lära sig ett antal regler för klockslag.När du vet hur hela timmar, halvtimmar, kvart i och så vidare heter kan du namnen för alla klockslag på engelska. Lär dig klockan - lekande lätt är en interaktiv introduktion till att lära sig läsa klockan. Boken förklarar pedagogiskt och tydligt hur man läser av timmar och minuter på analoga och digitala klockor, vad som är skillnaden mellan 04.00 och 16.00 och mycket mer. Lär dig klockan är ett spel, som lär ditt barn hur man avläser en klocka.

Få koll på vad orden: hel, halv, kvart i/kvart över och fem i halv/fem över halv innebär. För att ladda ner lektionsplaneringen Lär dig klockan, klicka här. Lär dig klockan.

RELATERADE BÖKOR