Lär dig klockan

Lär dig klockan - Sean McArdle | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sean McArdle
DIMENSIONERA
5,5 MB
FILNAMN
Lär dig klockan.pdf
ISBN
9886099968212

BESKRIVNING

Svara på frågorna med hjälp av bokens klocka,lyft på flikarna och se om du har svarat rätt!Den här boken är full av roliga övningar du kan göra för att lära dig klockan och bli en mästare på tid.Sidan med klockan viker du ut så att du hela tiden har den bredvid när du bläddrar.

Det första spelet tränar på var siffror och visare är placerade. En favorit bland barnen - lär-dig-klockan med härliga färger och av naturträ är en perfekt grund för ditt barn att lära sig tala om tiden. Låt barnen matcha färgerna, sortera former, och ... Svara på frågorna med hjälp av bokens klocka, lyft på flikarna och se om du har svarat rätt! Den här boken är full av roliga övningar du kan göra för att lära dig klockan och bli en mästare på tid.

Spelet är producerat av det prisbelönta företaget Mingoville, som står bakom en lång rad av undervisningsprogram för Internet, mobiltelefoner och surfplattor/iPads. Genomgång och repetition av den analoga klockan. I filmen finns det uppgifter som eleverna behöver lösa och skriva på ett papper. Klockan och klocktider.

RELATERADE BÖKOR