Liv livmoder får mens

Liv livmoder får mens - Anna Samuelsson, Maja Meurling | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Samuelsson, Maja Meurling
DIMENSIONERA
9,23 MB
FILNAMN
Liv livmoder får mens.pdf
ISBN
3873533978580

BESKRIVNING

En barnbok om mens för små barn, för att barn idag ska slippa att växa upp med menstabun och skam över sina kroppar. För alla kön, eftersom att menskunskap är viktigt för alla!"Nu har vi läst boken här hemma. Så underbar den är! Den är väl skriven, bra upplägg och fina bilder. Vilka mysiga karaktärer! Den väckte frågor och funderingar. 7-åringen undrade om vi kommer ha fest när hon får mens. Självklart sa jag! Tusen tack för denna bok. Den behövs verkligen!""Tack för den finaste boken någonsin! Jag har med tårar i ögonen läst denna idag! Helt enastående och så viktig. Tack!""Tack för att ni gjort denna viktiga fina och enligt 4-åringen "bombenbra" bok! 1-åringen var också fascinerad en stund. Stort tack!Från en mamma som fick veta hur mens funkar alldeles för sent"

UMO.se - om sex, hälsa och relationer. UMO är en webbplats för alla som är mellan 13 och 25 år. Så påverkar behandlingen livet.

Livmodercancer har en god prognos - fyra av fem kvinnor blir friska efter behandling (i den här artikeln kan du läsa om hur viktigt det är med näring och kost för att klara av en cancerbehandling).Livmodercancer drabbar cirka 1 300 kvinnor i Sverige varje år. Men det behövs både kunskap och lyhördhet. Tala igenom eventuella problem med din partner och använd gärna den expertis som finns på sjukhuset.

RELATERADE BÖKOR