Godhetens kraft : Dalai lamas vision för en bättre värld

Godhetens kraft : Dalai lamas vision för en bättre värld - Daniel Goleman, Dalai lama | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Daniel Goleman, Dalai lama
DIMENSIONERA
4,80 MB
FILNAMN
Godhetens kraft : Dalai lamas vision för en bättre värld.pdf
ISBN
1600106323620

BESKRIVNING

Hur skapar vi en bättre värld? Vad kan man som enskild människa göra? Var finns de krafter som kan forma framtiden?Det finns inget magiskt svar utan snarare otaliga lösningar, stora som små. Det räcker inte att enbart stödja en ädel sak, säger Dalai lama vi måste själva bidra.Under det senaste halvseklet har Dalai lama väglett människor i konsten att ta hand om sina inre liv. I Godhetens kraft uppmanas vi istället att blicka utåt, och se bortom oss själva.Dalai lamas vision kallar på oss. Oavsett vem vi är och var vi kommer ifrån kan vi vara en del av godhetens kraft genom att visa tolerans, öppenhet och medkänsla.Godhetens kraft är skriven tillsammans med den världskände psykologen och författare Daniel Goleman.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Godhetens kraft : Dalai lamas vision för en bättre värld av Daniel Goleman, Dalai lama (ISBN 9789188123244) hos Adlibris.

Titeln skrivs preliminärt En kraft för godhet.. Boken skrivs av psykologen Daniel Goleman - författare till flera bästsäljande böcker, bland annat Emotional intelligence och Focus.Goleman beskriver boken såhär: »I över tre decennier har jag varit vän med ... 2016, Pocket/Paperback.

RELATERADE BÖKOR