Midnattslinjen

Midnattslinjen - Lee Child | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lee Child
DIMENSIONERA
9,56 MB
FILNAMN
Midnattslinjen.pdf
ISBN
5650846970531

BESKRIVNING

I en panthandel i en liten stad i Mellanvästern ser Reacher en klassring från West Point, arméns officershögskola. Ringen är en kadettkvinnas och Reacher som själv har varit student på West Point vet vad hon har gått igenom för att få ringen. Varför skulle hon göra sig av med den? Steg för steg spårar Reacher ringen tillbaka till dess ägare, och sökandet för honom till Wyomings ödsliga vildmark. Det enda han vill är att hitta kvinnan. Om hon mår bra är hans uppdrag avklarat. Om inte så kan inget stoppa honom från att skipa rättvisa. Det bästa rådet: stå inte i hans väg.

Se även vart du kan köpa böckerna till bäst pris. Midnattslinjen (Inbunden, 2018) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Midnattslinjen (Bok) Osäker leveranstid. Mer information om lagerstatus Artikelnr: 711127.

Totalbetyg 4,1 / 5 ... Boktips 2020 på bra böcker att läsa i alla kategorier. Vi har valt ut boktips 2020 baserat på bästsäljare.

RELATERADE BÖKOR