Enhörningar : en magisk målarbok

Enhörningar : en magisk målarbok Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
10,22 MB
FILNAMN
Enhörningar : en magisk målarbok.pdf
ISBN
9283094178171

BESKRIVNING

I denna magiska målarbok kan du förvandla de svartvita illustrationerna av enhörningar till fantastiska bilder i regnbågens alla färger. Använd den medföljande penseln, doppa den i vatten, svep den över bilderna och se hur färgerna framträder - som genom ett trollslag! Här finns femton olika illustrationer av enhörningar i olika miljöer.   I samma serie finns sedan tidigare: Den magiska målarboken Djungel en magisk målarbok Julens magiska målarbok Älvornas trädgård en magisk målarbok

Köp Förtrollade skogen - en målarbok Johanna Basford. Häftad.

Se hur de flyger mot regnbågen och strövar runt det sagolika isslottet. Här finns massor av vackra klistermärken att använda för att göra klart bilderna. De Magiska Enhörningarnas Sällskap presenterar stolt sin första målarbok med fantastiska porträtt av världens alla enhörningar.

RELATERADE BÖKOR