Datakommunikation och nätverk

Datakommunikation och nätverk - Maria Kihl Palm, Jens A. Andersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Kihl Palm, Jens A. Andersson
DIMENSIONERA
4,16 MB
FILNAMN
Datakommunikation och nätverk.pdf
ISBN
4597073353085

BESKRIVNING

Sedan den första webbläsaren lanserades 1993 har vårt sätt att skaffa information och kommunicera med varandra förändrats radikalt. Smarta mobiler och läsplattor har ändrat vårt beteendemönster. Ett globalt datanätverk – Internet – gör detta möjligt. Grunden för detta bygger på olika sätt för enheter att kunna skicka data, ettor och nollor, mellan varandra, direkt eller med hjälp av olika typer kanaler och nätverk för datakommunikation. Datakommunikation och nätverk ger en heltäckande och lättillgänglig redogörelse av modern datakommunikation. Boken är ett alternativ till internationella textböcker i ämnet, innehållet speglar kunskapsbehovet hos yrkesverksamma ingenjörer och ger de kunskaper som krävs på ett pedagogiskt och kärnfullt sätt. Boken innehåller förutom övningar även lästips och hänvisningar för den som vill söka fördjupning.Boken innehåller bland annat: •  Från information till paket, bitar och signaler och tillbaka igen •  Ethernet och WiFi •  OSI-modellen och TCP/IP-protokollen •  Paketväxling och routing •  Datasäkerhet •  Cellulära nät med kort introduktion till 5G •  Internet of things (IoT).Datakommunikation och nätverk lämpar sig för kurser i ämnet vid ingenjörsutbildningar alternativt till praktiskt inriktade utbildningar inom data och nätverk.

Baserat på kurskod och program. Människa, teknik, organisation & riskhantering, 2014 .

Fokus ligger på administrationsaspekter inom datakommunikation, vilket är väldigt viktigt oavsett om du skall administrera ett stort nätverk på ett företag eller konfigurera din hembredbandsrouter. Datakommunikation och nätverk Stockholmsmässan erbjuder modern teknik för datakommunikation i både trådbundna och trådlösa nät som täcker hela vår anläggning inklusive mässhallar, kongressalar och övriga publika utrymmen. Denna bok ger en bred introduktion till datakommunikation i allmänhet och internetteknologi i synnerhet. Vad Internet är beror helt på vem du frågar, och detsamma gäller ämnet datakommunikation.

RELATERADE BÖKOR