Tilly som trodde att

Tilly som trodde att - Eva Staaf | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Staaf
DIMENSIONERA
6,66 MB
FILNAMN
Tilly som trodde att.pdf
ISBN
8746793661582

BESKRIVNING

Nominerad till Augustpriset 2014. Årets svenska barn- och ungdomsbok. Med motiveringen: Varför har vissa ingen mat i kylskåpet, inga vinterskor när det är kalltkallt? Varför är vissa ledsna och andra aldrig hemma? I mötet med grannar, vänner och en hemlös tiggare reflekterar Tilly kring sin omgivning. Eva Staafs inlevande och eftertänksamma text låter Tilly och kompisen Tage lyfta blicken mot det samhälle som omger dem. Det blir en berättelse om klass och kultur, ömsint gestaltad av Emma Adbåge. Bildernas detaljer är minutiöst inprickade. Minsta sked ligger och bara syns.Tilly vet inte exakt hur det är att vara någon annan. Tillsammans med Tage tar hon reda på det.Eva Staaf och Emma Adbåge har skapat en knivskarp och rolig bilderbok med ett samhällskritiskt barnperspektiv. Den berör alla och är ett nytt och brännande och inslag i bilderboksgenren.Eva Staaf, prisbelönt radioregissör och ljudberättare, debuterar som barnboksförfattare. Emma Adbåge är en av de mest uppmärksammade illustratörerna i en ny tecknargeneration.

"Tilly som trodde att…" är en bilderbok med lite längre text skriven av Eva ... Tilly som trodde att… av Eva Staaf och Emma Adbåge. Tilly funderar över skillnader och hur olika det är hemma hos kompisarna.

Tillsammans med Tage tar hon reda på det. Eva Staaf och Emma Adbåge har LIBRIS titelinformation: Tilly som trodde att- / Eva Staaf, Emma Adbåge. Tilly som trodde att Eva Staaf (Inbunden) Provläs.

RELATERADE BÖKOR