Kloka hus : så skapar vi ekohusen att leva i

Kloka hus : så skapar vi ekohusen att leva i - Johan Ehrenberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johan Ehrenberg
DIMENSIONERA
10,88 MB
FILNAMN
Kloka hus : så skapar vi ekohusen att leva i.pdf
ISBN
6048405619284

BESKRIVNING

Trä överallt. Naturfärg. Stora fönster mot vacker utsikt; höga mot söder, låga mot norr. Ett hus som följer årstiderna. Eller kanske ett hus av halm? Eller härliga kurvor av lerväggar? Nybyggda hus speglar våra drömmar. Det är härligt att lyckas rädda ett gammalt hus eller bygga ett nytt. Boken Kloka Hus, den första i sitt slag, berättar om hur drömmen om det hållbara blir verklighet. Hur vi kan bygga utan att förstöra miljö och klimat. Vi besöker några av de som förverkligat denna dröm, och får en glimt av vad som gjorts och vilka visioner som nns. Vi får också ta del av praktiska tips och råd från experter inom ämnet. Allt genom en personlig och inspirerande text av Johan Ehrenberg baserad på erfarenheterna av eget byggande. KLOKA HUS är en rikt illustrerad inspirationsbok för dig som är nyken på ekologiskt byggande. Både för dig som vill renovera och vårda eller som funderar på att bygga nytt.

Politiska Texter - I Väntan På Det Inställda Sammanbrottet Bok. 153:- Kloka hus: Så skapar vi ekohusen att leva i.

En av våra uppfinnargubbar, Sten-Åke, tycker om att göra Bokashi-bollar av lera. Här berättar han om processen och vad det kan vara bra för. Kloka Hus Johan Ehrenberg.

RELATERADE BÖKOR