Hemma hos andra

Hemma hos andra - Gabriella Ahlström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gabriella Ahlström
DIMENSIONERA
3,6 MB
FILNAMN
Hemma hos andra.pdf
ISBN
2917548472422

BESKRIVNING

Klass, kärlek, familj och moral. Hemma hos andra är ett samtidsdrama av en mästare på att skildra relationer. Amanda blir ensam kvar i den stora gamla trävillan vid havet när hennes pojkvän, journalisten David, åker iväg på ett utlandsuppdrag. Hon försöker känna sig hemma men huset är impregnerat av minnen och upplevelser som hon inte är en del av. I ensamheten slits hon mellan en egen bakgrund som hon skäms över och den outtalade drömmen om att ta plats i Davids uppburna och beundrade familj. Men när det oförutsedda händer ställs allt på ända. Det åtrådda är inte längre lika attraktivt. Det otänkbara inte längre helt omöjligt. Mot en fond av samtidens stora dramer krig, migration och flykt är Hemma hos andra en berättelse om kärlek, klass och det som definierar oss som människor, vare sig vi vill det eller inte. Gabriella Ahlström har tidigare gett ut kritikerframgångarna De oförglömliga och Sirener. Hon bor i Stockholm med sin man och två söner.

Gör: Andrea är föräldraledig från sitt jobb som receptionschef på First Hotel Witt i Kalmar. Björn jobbar med markanläggning och driver det egna företaget Holkgårdens Entreprenad. Kyckling med Currysås.

En stor etta med ett mycket generöst kök och en takhöjd som bidrar till hela den öppna och ljusa känslan. Hemma hos grundarna till bagerikedjan Fabrique är det klassiskt och stilsäkert. Badrumskaklet är franskt, handgjort, och på golvet marmor.

RELATERADE BÖKOR