Månskensvargen

Månskensvargen - Elvira Birgitta Holm | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elvira Birgitta Holm
DIMENSIONERA
9,50 MB
FILNAMN
Månskensvargen.pdf
ISBN
2542370704455

BESKRIVNING

»Från aktuell nutid till skräckfylld medeltid Elvira Birgitta Holm lyckas vilken genre hon än väljer.« Svenska Dagbladet»Holm förenar historisk trovärdighet med tidlösa frågor om makt och förtryck.« Dagens NyheterAugustprisnominerade Månskensvargen är den första delen i Elvira Birgitta Holms starka romantrilogi om svensk medeltid. Boken skildrar pestens år 1350. Fjortonåringarna Ylva och Mikael möts i Värmlands skogar. Båda är på flykt, Ylva undan pest och död, Mikael undan våld och övergrepp.Fler pressröster om boken: »Boken innehåller många vidunderliga scener och komplexa personligheter.« Expressen»En stark roman om vuxenblivande i en hård värld.« Upsala Nya Tidning

Här är snittutropspriset 3 542 500 kr.Det tar 16 dagar i genomsnitt att sälja en bostad och 5 säljare har valt att sänka sitt utropspris.. De senaste två månaderna har det kommit in 56 slutpriser/lagfarter för Tullinge till Booli..

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris »Från aktuell nutid till skräckfylld medeltid.

RELATERADE BÖKOR