Vanderland : fjärde delen av krönikan om den femte konfluxen

Vanderland : fjärde delen av krönikan om den femte konfluxen - Erik Granström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erik Granström
DIMENSIONERA
7,77 MB
FILNAMN
Vanderland : fjärde delen av krönikan om den femte konfluxen.pdf
ISBN
3883829879637

BESKRIVNING

Trakorien ligger i krig med grannländerna samtidigt som den femte konfluxen drar allt närmare. Prästinnan Frimrinda från Ransard seglar norrut med en mäktig legoflotta för att befria den gud hon tror crurerna håller fången på Marjura. Generalen Praanz da Kaelve, som åter fallit i onåd, följer henne som vägvisare, men också för att söka personlig hämnd på trollkarlen Shagul. Mot Marjura stävar även det levande skeppet Bladverk med vindhäxan Silvia Miranda, glasmannen Uroboren och prästen Ammisadu, som plågas av märkliga mardrömmar. Alla har de uppdraget att rädda konfluxen. Stegosernas konung Arn Dunkelbrink segrade i kriget på Palamux och väntar nu otåligt på att kunna segla efter vindhäxan mot Marjura. Strax innan skeppet står redo för avfärd anländer hans allierade, stridsmunkarna från Nastrôl, för att slå följe sedan några mystiska böcker avslöjat deras egen historiska koppling till ön. Inom kort skall alla sammanstråla på Marjura inför krönikans mäktiga upplösning. »En Borges för det episka formatet.« - Per Israelsson, SVD Vanderland är den sista av fyra delar i berättelsen om »den femte konfluxen«. Den första boken i serien, Svavelvinter, utkom 2004 och betraktas av många som en av de bästa fantasyromaner som någonsin skrivits på svenska.

Från 55 kr ... När nu "Vanderland" kom ut i somras så var det den fjärde och avslutande delen i Krönikan om den femte konfluxen, en fantasysvit på nästan 2 400 sidor kom till ett slut. Jag skall erkänna att jag faktiskt var osäker på hur Erik skulle kunna avsluta sviten och få ihop alla trådar men författaren lyckades. Köp 'Vanderland : fjärde delen av krönikan om den femte konfluxen' bok nu.

Finns i lager. Köp Vanderland : fjärde delen av krönikan om den femte konfluxen av Erik Granström på Bokus.com.

RELATERADE BÖKOR